ett grönt alternativ: bambu badrum golv

Miljövänlig

Tålig

Lätt att underhålla

Ekonomisk

Mångsidig

estetiskt tilltalande

Bamboo blir alltmer ett populärt material för badrumsgolv. Det är helt i samklang med preferens för miljövänliga alternativ. Ekologiskt ansvarsfulla val är nu normen. Bambu kommer med flera fördelar. Nedan finns 6 skäl att bambu är ett attraktivt val för golv.

Bamboo gör ett bra val för miljömedvetna. Den trädliknande tropiska gräs fyller sig med några års mellanrum i skogarna. Det är en av de sällsynta arter av växter som finns kvar i överflöd trots frekvent användning. Den sträcker sig så långt som 60 fot. När skördas, kommer samma planta reproducera löptid på 5 år. Anläggningen kan skördas om och om igen, men ändå återskapa. Jämför det med andra träslag som tar upp till 25 år att mogna. När skördas, kan du inte vara säker på sin förnyelse. De flesta lövträd, en gång avverkas, kommer att dö bort.

Bambu är lämpligt svårt för golv ändamål. Det är starkare än många av de hårda träslag tillgängliga. Bambu är mycket slitstark i badrummet. Bambu är fukt, vilket gör det mindre troligt att varp, därav dess lämplighet för badrum golv. Bamboo har också en högre densitet än de flesta lövträd, vilket bidrar till dess fuktbeständiga egenskaper. Det tål täta badrums spill och stänk. Bambu inte lätt ruttnar, kopp eller buckla på grund av sin hårdhet. Bamboo har också en stark motståndskraft mot insekter.

Bambu golv är bland de enklaste material att rengöra och underhålla. Använd badrumsmattor för att minimera spill och torka överflödigt vatten. Ett milt rengöringsmedel kommer effektivt att eliminera smuts och fläckar från badrum golvet. Undvika hårda, slipande rengöringsmedel. De kan skada din bambu golv. Med enkelt underhåll, kommer din bambu golv hålla i gott skick för upp till 10 år.

Bambu är ett kostnadseffektivt val för din badrumsgolvet. Du kan få det för betydligt mindre än de flesta andra golvmaterial. Det är också en ganska okomplicerad material för att installera. Du behöver inte anlita en professionell att installera den. Installationsinstruktioner är ganska lätt att följa. Med tanke på dess motståndskraft och hållbarhet, gör bambu ett bra val på lång finansiell sikt.

En mängd olika alternativ finns tillgängliga för bambugolv. Käppar från bambu delas, sedan tillplattade. De bearbetas ytterligare i remsor, plattor eller plankor av laminerad bambu för golv ändamål. Bambu kan hållas nere genom klamrar, lim, spik, eller helt enkelt flöt. Du kan välja att ha det installerat horisontellt, vertikalt eller vävda. Engineered konstruktion är också tillgänglig.

Bambu är unikt attraktivt utseende. Den naturliga blandningen av mörkare och ljusare band skiljer sig lätt från andra träslag. Bambu spannmål är tätt in, vilket bidrar till dess motståndskraft och estetik.