8 fördelar med att äga en fristående dusch

1 – eliminerar behovet av ett badkar

2 – tillhandahåller oberoende duscha Space

3 – ökad integritet

4 – kan användas inomhus eller utomhus

5 – Perfekt för användning i små badrum

6 – Tillåter vattenvårdsförbund

7 – Flera duschkolonner Tillgängliga

8 – lätt att komma in och Exit

Ett fritt stående dusch är fördelaktig på många sätt. Få människor skulle inte uppskatta uppfriskande spray av en dusch. En fristående dusch erbjuder alla uppfriskande egenskaperna hos en vanlig dusch, tillsammans med ökad integritet och självständighet.

Om du äger en fristående dusch, behöver du inte längre vara beroende av ett badkar. Du kan använda hölje som normalt tar upp mindre utrymme än ett badkar.

En fristående dusch ger ett separat utrymme där du kan njuta av en dusch. Du behöver inte oroa dig för vatten stänk runt och väta badrumsgolvet. Du kan välja mellan vattentäta duschdraperier eller dörrar att stänga duschkabin eller inhägnad.

En viktig fördel med fristående duschar är att de ger en sluten, oberoende bad utrymme. En permanent dörr med en spärr ger maximal avskildhet. Du kan också installera fixturer i duschkabin, att hålla toalettartiklar. Detta eliminerar behovet av att komma ut ur inneslutningen tills du är klar bad.

En fristående dusch är inte avsedd för exklusiv inomhusbruk. Om du har en pool i din bakgård, kan du installera en duschvägg nära håll. När du känner dig som en tvätt efter ett dopp kan du använda fristående dusch. Detta eliminerar behovet av att gå in inomhus och gå på toaletten, droppande vatten överallt i processen.

För människor i mindre bostäder, badrum utrymme om ofta begränsad. En kombination badkar och dusch är inte alltid en möjlig lösning. I sådana situationer ger en fristående dusch en idealisk lösning. Det finns en mängd olika utföranden och storlekar. Vissa konstruktioner kan vara bekvämt passa in i ett hörn av badrummet. Detta säkerställer den mest effektiva användningen av rymden.

En dusch i ett fritt stående duschvägg kräver endast en bråkdel av det vatten som behövs för att fylla upp ett badkar. Om du installerar lågt flöde duscharmaturer eller duschmunstycken, kan detta belopp sänkas ytterligare. Detta gör fristående dusch energivänliga alternativ också.

Det finns ett brett utbud av duschkolonner tillgängliga för användning i ett fritt stående dusch. Du kan välja mellan ett mjukt flödande vattendimma och en stark puls av vatten som ger en masserande effekt. Du måste dock vara medveten om det faktum att snyggare alternativ för vattenflödet resulterar även i konsumtionen av större mängder vatten.

In och ut ur ett badkar är inte alltid ett bekvämt eller lätt uppgift för äldre personer. Det är mycket lättare att gå in i duschvägg och för att avsluta den efter en dusch. Med hjälp av en fristående dusch är också en mer hygienisk alternativ jämfört med att sitta i tvålvatten i ett badkar.