lägga till en ventilationsfläkt till ett undertak

Steg 1 Bestäm placerings för din Vent Fan

Steg 2 Tänk på dina alternativ

Steg 3 Säkerhet

Steg 4 Installera Vent Fan

Steg 5- Anslutning av Vent Fan

Steg 6 Avsluta undertaks Project

Om du har ett undertak du kanske tycker att det lite svårt att lägga till en ventilationsfläkt, takfläkt, eller andra typer av enheter som kräver en elektrisk hookup och väger för mycket att hänga från takplattor. Det finns vägar runt problemet med att installera en ventilationsfläkt i undertak.

Det första steget är att bestämma var på undertak du vill att din vent fan att gå. Du vill ha en tak regel att vara ovanför den plats där du vill att ventilationsfläkten att gå, eftersom du behöver för att fästa och förankra ventilationsfläktsystem till ett tak regel. Dessutom, tänk på layouten i rummet där du installerar ventilationsfläkten.

Du hittar luftintag som är särskilt utformade för undertak, men om du vill ha en normal vent fan kan du säkert använda den. Du skulle bara måste blockera ut utrymmet mellan fläkten och undertaket med extra gips. Helst ska ventilationsfläkt fästas i taket reglar.

Glöm inte att stänga av strömmen till det område där du kommer att arbeta. Bära en ansiktsmask och skyddsglasögon vid skärning gips och undertaksplattor för att göra plats för ventilationsfläkt.

Läs och följ noga instruktionerna som medföljer ventilationsfläkt kit. Naturligtvis måste du göra justeringar på grund av undertaket, men montering av ventilationsfläkten ordentligt är fortfarande ett nödvändigt steg. Skär ett hål i den valda undertaket kakel för ventilationsfläkt med hjälp av gips såg. Fäst ventilationsfläkten i taket regeln baserad på instruktionerna som medföljer ventilationsfläkt.

WIRE ventilationsfläkten i ledningarna i undertaket. Ledningar är färgkodade, så du bör kunna räkna ledningarna ut med hjälp av de instruktioner som kommer från ventilationsfläkten. Använd avbitare för att exponera en del av tråden och anslut den med en tråd mutter. Du kan behöva extra ledningsdragning eftersom du kabeldragning för ett undertak.

Du måste använda extra gips för att se din ventilationsfläkten är ansluten till den del av fläkten som är fäst i taket reglar. Se till att du vent fläkten och anslut den till rätt avgas ovanför undertak. Sätt locket på din vent fan på, om du har en, och slutföra projektet. Du kommer också att behöva koppla ventilationsfläkten till en switch om du planerar att använda den på en regelbunden basis. När detta är gjort, kan du återställa strömmen till arbetsområdet och testa din nya ventilationsfläkt.