lägga leksakslådor till ditt rum

dekorera

organisera det

Tänk utanför lådan

Kom ihåg

Om du har barn eller låta besöker ofta, leksakslådor är nödvändiga för lagring. Det är lätt att samordna leksaker i lådor med något rum.

Köp en vanlig trä leksakslåda. Dessa är oftast billigt om oavslutade och kan hittas på din lokala hantverk butik. Måla en färg till accent rummet du lägger den i. För att göra det särskilda, lägga trä brev till den med barnets namn. Måla en gräns eller använda en bakgrundsbild ram runt det som skildrar något som barnet tycker om. Du kan också dekorera leksak rutan för att gå med inredningen i rummet. Om du gör shabby-chic, måla några blommor över den för att komplettera rummet. Bara för att det är en leksakslåda betyder inte att det måste skrika leksakslåda. Göra det multifunktionella genom att fästa en kudde till toppen av lådan så att den kan fungera som plats för barnet.

Om du har ett skåp i rummet, gömma leksaker och hålla dem organiserade. Det finns flera billiga plast förvaringslådor med lock du kan köpa för att hålla leksaker organiseras och lägga undan när den inte spelas med. En garderob eller ens köksskåp kan förvandlas till go-to plats för leksaker. Märk med bilder och ord på alla papperskorgar och separata leksaker per kategori. Detta kommer att hjälpa till att hantera röran. Du kan ta ut ett par leksak lådor åt gången. Clean-up blir lätt eftersom det är tydligt var leksakerna måste sättas.

Du behöver inte köpa traditionella kid leksak lådor för förvaring. Om du har en hylla, ett bord eller skrivbord i rummet, köpa några korgar att placera ovanpå. Flätade korgar är på modet och ett bra sätt att skapa lagring. Canvas lådor ser bra ut när de läggs till ett sidobord och finns i många storlekar, färger och mönster för att gå med alla rum. Stor hatt lådor kan också lägga till en dekorativ touch och lagring. En stor tappning stammen kan också tjäna som en leksakslåda och är tilltalande att se på.

Tänk på att införliva möbler som också erbjuder lagringsalternativ. En ottoman kan fungera som ett bord och extra sittplatser medan han tjänstgjorde som dold förvaring för leksaker. Detta ger ett snabbt och enkelt sätt att städa upp innan företaget kommer – bara kasta alla leksaker i, och de är dolda. Köpa ett soffbord med lådor eller som lyfter för lagring. Du kan också lägga till leksakslådor till befintliga mediekonsoler.

När du placerar din leksak lådor i ett rum, tänk på höjden av ett barn. Om du vill att barnet att fritt få tillgång till sina leksaker, placera dem på en höjd där hon kan nå. Om du gör det, se till att leksakslådan är säker och kommer inte att stänga ovanpå henne eller hennes fingrar. Om du vill vara den som bestämmer vilka leksaker och hur många, är vid en tidpunkt, placera dem högre. Även om det kan vara frestande att använda plast zip-lock påsar för att organisera små leksaker, kan de vara kvävning och kvävande faror. Istället använder papperskorgar med lock eller tygpåsar med blixtlås.