justering av en garageport tröskel

Ta bort Threshold

Med hjälp av en garageport tröskel anses vara en av de mest praktiska metoder för att bevara hushållsenergi genom att immunisera de inre utrymmena mot oönskad luftutflöde och fukt / regnvatten läckage. Dörrens tröskel kan förstås helt enkelt som den nedre delen av varje dörr, längs tröskeln, som fyller-i luckorna längs ramen av dörren. trösklar energibesparande är lika effektiva i att upprätthålla en tät förslutning liknande avgränsning som hjälper till att ge en mer definierad utseende till garage, tillsammans med att skydda golv kanterna. När korrekt installerad, trösklar är effektiva för att fylla-i existerande mellan dörren och tröskeln, förhindrar luftläckage som är vanligt i nästan varje konventionell garage.

De flesta husägare tenderar att försumma garage trösklar, glömmer att dessa är avgörande för väder- hela hushållet. Vanligtvis garage är knuten till huset och även om de är åtskilda, om de lämnas obevakad, är deras effektivitet äventyras och detta skapar en enkel passage för varmints och buggar förutom att minska en konstruktion energisparande effektivitet. Garage trösklar är inte svåra att ersätta eller reparera och de flesta människor kan göra det med hjälp av rätt verktyg och vägledning. Dyra garageport tröskel ersättning kan undvikas genom att bibehålla sin fungerar genom regelbundna justeringar.

Kontroll av skador

Tenderar Threshold