fördelarna med en 3-bladig takfläkt systemet

Mervärde och estetisk

inexpensive Operation

luft~~POS=TRUNC

Dynamic Blade Balans och Rotation

3 Blade takfläktar billigare

När du väljer en takfläkt för ditt hem, anser bladräkning. Det finns många fördelar med att ha en 3-bladig takfläkt i motsats till fläktar med flera blad. Denna artikel kommer att undersöka vad som gör tre blad takfläkt det bästa valet.

Förbättra det estetiska i ditt hem med en takfläkt. Om du har trägolv, skulle en takfläkt med trä accenter komplettera din inredning. Om du har borstat nickel fixturer, överväga en borstad nickel fläkt.

Central luftkonditionering är populärt eftersom det är billigt att köra och service. En takfläkt kan ytterligare minska kostnaderna. Om du kör traditionell luftkonditionering kommer du att märka att med hjälp av en takfläkt minskar enhet användning. Detta beror på att du kan justera hastigheten på fläkten och de behöver väldigt lite ström för att fungera.

Bladet rotation av en 3-bladig takfläkt är det minsta du behöver för att ordentligt cirkulera luft genom hemmet. Luftdistribution går hand i hand med att spara pengar på el.

På vintern kommer flera takfläktar arbetar unisont cirkulera värme i hela hemmet. Detta innebär att du kan stänga av värmen förr, så du sparar pengar. Det omvända gäller under sommarmånaderna. Under hösten kan du lämna fönstren öppna och takfläktar kommer att dra i luften och sprida den. Forskning har visat att användningen av en 3-bladig takfläkt kommer att sänka temperaturen i ett rum genom att ett minimum av 4 grader.

När du köper en takfläkt som har 3 blad, i motsats till fyra eller mer, du får en fläkt som är perfekt balanserad. Även om detta inte låter som mycket det tillför upp i pennies under loppet av ett år. När en takfläkt balanseras på rätt sätt innebär att det tar gröt mindre ström för att rotera fläktbladen. Ju mindre kraft som takfläkt använder lika med mer pengar att takfläkt kommer att spara på lång sikt. Luftkonditioneringar kommer att pågå under kortare perioder, vilket kommer värmare.

När du är ute efter att köpa takfläktar du kan frestas att köpa den häftigaste fan du kan hitta så länge det matchar din inredning. Det finns också denna uppfattning att större är bättre men det är inte så för takfläktar. En 3-bladig fläkten inte bara med mindre ström, men kostar mindre att köpa. Tillverkare förlitar sig på “större är bättre” som ett försäljningsverktyg i hopp om att en köpare kommer att köpa takfläktar med 4, 5, eller till och med sex blad. Dessa kostar mycket mer än en 3-bladig enhet men de är inte heller korrekt balanserad och kostar mer att driva.