en guide till vägg stenciling

Prova dessa tips

Stenciling är ett bra sätt att lägga intresse och rörelse till ett utrymme utan att göra om hela ytan av en vägg. Med hjälp av schabloner är ett kostnadseffektivt sätt att uppnå ett nytt utseende utan att behöva måla hela rummet. Det gör också en stor accent i hörn som annars ser tom och ointressant.

Nyckeln till att skapa ett elegant utseende med schabloner är att använda färger som smälter väl med den befintliga vägg färg. Finess kommer att lägga till värme och skapa skönhet.

För barnens rum eller andra områden där du föredrar en mer nyckfull utseende, levande färger eller de med hög kontrast är bättre val. Men det beror på vilken typ av utrymme du dekorerar och det övergripande utseendet du vill skapa.

En av de bästa tips för att hålla i åtanke är att det lönar sig att göra en praktik ombord innan du går till väggen. Detta gäller för de flesta någon färg behandling eller teknik, och stenciling är inget undantag. Börja med att måla en överblivet material i samma färg som väggen. När det har torkat ordentligt, börjar stenciling.

Doityourself målning konsult Pam Estabrooke Protect Målare, tillägger “Schabloner kan hittas i mycket stora konstruktioner. Dessa gör utmärkta kontaktpunkter på en vägg. De kan vara lite dyrt, men är ett utmärkt val för en fingerad säng sänggavel eller andra stora bränn bit. Dessa konstruktioner kräver två personer. “Du kommer att vara nöjd med den vackra ser du kan skapa med stenciling.