en gardin ringar avstånd guide

Antal Rings

Mät för Även Mellanrum

Fler Ringar för Tyngre Gardiner

Rail Spän

Det sätt på vilket gardinringar är åtskilda kan göra stor skillnad för den färdiga utseendet på gardiner och det sätt som de hänga. Följaktligen är det viktigt att denna process utförs korrekt.

Antalet gardinringar som du använder är viktigt att se till att gardinerna är placerade på rätt sätt. Du bör också få ett jämnt antal, så att varje gardin panel använder samma antal ringsignaler.

Lägg gardinen panelen på en stor platt yta och plats gardinringar längs kanten så att de ser lika avstånd. Detta kommer att ge en bra utgångspunkt för att tillåta dig att mäta avståndet mellan var och en och se till att längderna är enhetliga, markera punkter genom att montera gardinkrokar.

Tänk på vikten av gardinerna vid beslut om hur många gardinringar krävs. Du bör använda ett lämpligt antal för att bekvämt bära tyngden.

Längden på gardinstången måste beaktas när man beslutar hur många gardinringar är nödvändiga för att hänga dina gardiner korrekt. Extra ringar kommer att krävas för en gardinskena som är längre än medellängden för att säkerställa att den övre delen av gardinen inte drapera tillräckligt för att skapa en lucka.