7 viktiga verktyg behöver torr pensel målning förklarade

Fine Point Borstar

Lilja bristled Borstar

Block Borstar

Hårkam

trasor

Pouncer Brush

mjukgörande Borstar

Den torra pensel målning metod är en mycket unik metod som kräver viss skicklighet och tålamod för att få det precis rätt. Denna metod kan användas i många olika applikationer från vattenfärger, utomhus fresker, och även skapa en faux finish till en innervägg. Torr pensel målning blir allt populärare som många människor vill ha ett annorlunda utseende i sina hem än normal beläggning av blank färg. Den unika påverkar torr pensel målning kan inte dupliceras med någon annan metod. Om du är intresserad av att prova ut en liten torrborstning, här är några av de viktigaste verktygen som behövs för att bli framgångsrik på det.

När du målar med torrborstningsteknik du letar efter ett visst utseende. Raka linjer, hårda vinklar och andra distinkta geometriska linjer och former kommer inte att förekomma. En fin spets pensel kan du flytta färgen var du vill utan att behöva vara för stor eller besvärligt. Torr pensel målning måste ha en viss nivå av kontroll för att producera faux mönster.

Dessa är unika för faux målning och torr pensel målning i synnerhet. De har en naturlig kurva till dem och innehåller ett “V” formad skåra på toppen av borsten. Att naturligt resistenta mot nötning är en annan stor kvalitet som ger dig kontroll när det inte finns så mycket färg på penseln som du använder för att. Dessa borst kommer att hjälpa dig att kunna smälta in färgerna stället för att göra en hård övergång mellan färger.

Med torrborstning du ska använda mycket lite färg på penseln. Detta innebär att färgen du ansöka till ytan kommer att behöva flyttas och pressas runt. Block borstar har en bred hållning till dem så att du enkelt kan borsta färgen utan att ha några penseldrag kvar.

När du har några våt glasyr på din vägg som du vill blanda in med botten lacken. En kam är väsentlig för denna process. Dessa kammar är tillgängliga med antingen metall eller gummi tänder som i många olika storlekar och tjocklekar.

Bra bomullstrasor är också nödvändigt för torrborstningsteknik. Dessa trasor är inte använder för att städa upp alla mässar, utan att ge ett annat sätt att flytta färgen runt på väggen. Trasor används för att jämna ut linjerna och ge en skugga påverka till målningen.

Den Pouncer borste är perfekt för att hålla din torrborstning kommer även i små, begränsade områden som hörn, skrymslen och längs trim bitar.

När du gör din torra pensel målning du skapar en effekt som kommer att få folk att må bättre om rummet som en helhet. En mjukgörande borste används för att skapa den illusionen genom att kunna mjuka upp färgen och blanda i färger för att skapa en smidig övergång mellan de två. Normalt du skulle använda denna borste utan färg på den och bara jämna ut färgen som redan finns.