7 viktiga reserv gasspis delar

Det finns flera gas spis delar bör du lagra nära din gasspis. Om du har denna typ av eldstad, bör du ha följande tillgängliga för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet för din eldstad,. Spare Gas nycklar eller ventiler

Gas spisar har ofta en avstängningsventil i golvet. Dessa fungerar genom användning av en nyckel och bör nyckeln bli förlorade, kommer du inte att kunna använda den öppna spisen. Med hjälp av verktyg i stället för en nyckel, som skruvmejslar eller tång kan vara farlig. Håll ett extra nyckel till hands. Andra eldstäder har en avstängningsventil i den öppna spisen. Med en extra ventil till hands kan spara vissa problem i händelse av en trasig handtag eller sprucken ventil. Var noga med att stänga av gasen till huset innan du byter en ventil;. Termostater

Att ha en reservtermostat till hands kan hålla din eldstad i bruk under kallt väder. Termostater kan gå ut regelbundet, vilket gör att fläkten inte fungerar och en överhettas eldstaden. En utbytbar termostat förhindrar förseningar i reparera ett problem och håller temperaturen av den öppna spisen, liksom rummet, på en säker nivå,. Fjärrkontroller

Om gas spis har en fjärrkontroll, är det en bra idé att köpa ytterligare en. Se också till att du vet hur du använder din eldstad utan en fjärrkontroll i även om en nödsituation,. Strömbrytare

En av de vanligaste problemen med en gas spis är fel på strömbrytare. Vägg växlar är ganska lätta att byta ut, dock vara noga med att stänga av strömmen till växeln när de utför reparationen,. Eldstad Cleaning Kit

Ett annat vanligt problem med gaskaminer är smuts och damm som täpper till elektroniska och mekaniska kontroller. Stänga av indikatorlampan och rengöra den noggrant förutom att noggrant rengöra loggar, gasutlopp och tändsystem kommer ofta tillbaka en sputtering eller icke-funktionella gas spis till full användning,. Eldstad Glass

Det är inte ovanligt att frontglaset den öppna spisen för att bryta, antingen på grund av aktivitet familjemedlemmar i hemmet eller på grund av fel i pilot ljus orsakar en mindre explosion av eld. Glaset är ganska lätt att installera och kan åstadkommas utan professionell hjälp.

Blower Motors, det är inte ovanligt att fläktmotorn att misslyckas på en gasspis då och då. En ny motor kommer att vara mycket praktiskt när du behöver för att utföra en reparation. Som har åtminstone en lagrad närliggande din eldstad rekommenderas.