7 tips för att installera travertin läggare på betong

Tips 1: Att ha Concrete Klar

Tips 2: Patch Alla hål som är i betongen

Tips 3: Layout Dry att göra din design

Tips 4: Förbereda Murbruk

Tips 5: Fördelning av murbruk

Tips 6: Placering Full travertin Maskin

Tips 7: Skär travertin Maskin

Travertin gatstenar är marmor gatstenar som kan läggas på betong. Det finns en hel del gatstenar att använda, men travertin gatstenar är mycket populära och matcha nästan varje färg. Det finns saker du bör veta innan du försöker installera gatstenar till betong, så här är några tips om hur du installerar travertin läggare på betong.

Innan du ens tänka på om dina travertin asfaltläggare du ha din betong redo för dem. Alla lösa bitar av betong måste sopas bort betongen så det är helt slät. När detta är gjort, blekmedel som används för utomhusbruk måste tillämpas så att alla mögel eller mögel på betongen dödas.

Alla de små eller stora hål sett i betongen måste lagas med en konkret lapp produkt. De typer av produkter som du behöver finns på den lokala järnaffär. En bra sak om kk produkter är att de är bättre än normal betong. Kk-produkter har en mycket bättre vidhäftning och obligationer mycket bättre.

Placera travertin läggare på betongen och besluta om ett mönster genom att flytta bitarna runt. Detta gör det möjligt att ta reda på om någon av dina travertin läggare måste kapas för att passa in i betongen. Mät och markera gatstenar för att ange var nedskärningar kommer att behövas.

Som du kommer att arbeta utomhus är det bäst att du blanda din murbruk på en plats som kommer att hålla hela påsen. En skottkärra är ett stort objekt som ska användas för att blanda murbruk. Använda hela påsen är bra eftersom det sparar du försöka gissa hur mycket murbruk du behöver för att göra små delar.

När bruket blandas, är det dags att sprida det på betongen. För att sprida murbruk på betong du kommer att använda en murslev. När du sprida murbruk på betongen, håll spackel på en 45-graders vinkel och bara sprida tillräckligt murbruk för två till fyra travertin gatstenar.

När du placerar travertin läggare använda en mindre murslev att sprida en liten lager av murbruk på den bakre kanten så att den ansluter till travertin läggaren bredvid. Detta kommer att säkerställa att gatstenar har stor vidhäftning till betong och murbruk. Fortsätt tills alla dina fulla stycke gatstenar är nere.

Nu när du har lagt alla dina hela travertin gatstenar är det dags att klippa de som krävs för att avsluta din design. Du kommer att använda en bricka för att såga gatstenar på den markerade linjen du placerade på brickan tidigare. När du har klippt alla gatstenar du behöver så är du redo att lägga dem. De skurna gatstenar är lagda på samma sätt som de hela gatstenar med murbruk på den bakre kanten på läggaren som kommer att ansluta till de travertin gatstenar bredvid den.