6 tips för en noll varv åkgräsklippare

6 tips för Zero turn-klippare, 6 innan du köper och ett för efter

1 – endast köpa vad du behöver

2 – Perfekt för Yards med massor av hinder

3 – Perfekt för öppna fält Too

4 – Inte bra för innerhörn

5 – Kolla in Seat

6 – Ergonomiska reglage

När du har din vig ny gräsklippare

Snabba 180 s kommer riva upp Turf

De bakre hjulen på noll varv åkgräsklippare är oberoende drivna av hydrostatiska transmissioner som ger noll varv åkgräsklippare sin snabb vrida förmåga. Klipparens motor driver en pump som trycksätter både sändningar. Som föraren flyttar styrspakarna de mängder vätska som strömmar till varje hjul, och därför den mängd ström ökar eller minskar. Klipparen kommer att snurra som en topp genom att trycka en spak fullt framåt och dra den andra hela ryggen samtidigt.

Zero turn-klippare har varit tillgängliga för professionella landskaps företag under en längre tid. Bostadsområden modeller förädlas men skalas ned versioner med priser som kan variera med flera tusen dollar. Om du klipper många tunnland, gör den största klippaggregatet känsla men om ditt intresse är bara noll varv manövrerbarhet köpa mindre prissatta version.

Om klipper gräsmattan påminner dig om manövrera runt trafikkoner i ett körprov, kanske noll varv klipparen vara för dig. Eftersom de är vig, kommer noll varv klipparen väva in, ut och runt dessa trånga utrymmen med större lätthet än konventionella modeller. Du kommer att njuta av att ha mindre “städa upp” arbete med tryck gräsklippare och sträng trimmer.

Landscapers är överens om att när det gäller att öppna fält noll varv gräsklippare kan vara snabbare än även vissa traktorer. Om du för närvarande klippa med en vanlig åkgräsklippare noll sin tur kommer definitivt att snabba dig på vägen. De vätskedrivna hjulen driva gräsklipparen i en snabbare takt.

En annan fördel de yrkesverksamma uppskattar är att däcket är under operatören inte framför. Detta innebär att smuts spottas upp medan fält klippning inte blåser tillbaka på operatören.

experter gräsmatta vård eniga om att gräsklippare noll tur skapar mer arbete med staket eller andra innerhörn. Klippaggregatet är under operatören så att utrymmet mellan framhjulen och den främre delen av skärdäcket begränsar hur nära klipparen kan närma hörnet. Detta kommer att lämna extra arbete för strängtrimmer vid varje inre korsning.

Ytterhörn är en annan historia. Här noll varv klipparen kommer att överträffa andra alternativ eftersom det kan svänga på plats för att göra tur.

Du kommer att spendera flera timmar per vecka på gräsklipparen så att du vill vara bekväm. Ge sitsen och dess justeringar ett försök. Chock och vibrationsdämpning är trevliga funktioner också.

Liksom sätet, kontrollera styrspakarna: Har de justera för att passa din längd? Reglerventiler kan tillföra vätska vid olika priser. Har modell du funderar har justeringar för finjustering så att båda spakarna fungerar lika?

Zero turn-klippare är tyngre än sina kusiner och hydrostatiska transmissioner ger ström nog för snabba snurrar. Vikt kombineras med fart för att skada gräset. Var försiktig när du svänger.