6 tips för att behandla barn mjölkskorv

Tvättning

Olja

medicated Schampo

Vaselin

Fisk olja

Grädde

Baby vagga cap är ett namn som ges till ett tillstånd som är ganska vanligt hos barn och mycket små barn. Baby vagga cap är resultatet av olja körtlar i hårbotten och ansikte blir överaktiv och detta resulterar i ett slags mjäll på hårbotten. Även om ingen förstår riktigt varför det händer, är det i allmänhet tros bero på hormonella förändringar i barnet. Den goda nyheten är att det finns flera sätt att hantera barn vaggan cap. Bli inte orolig av vaggan cap, det är en helt naturligt tillstånd som inte är smittsam.

En åtgärd är att tvätta ditt barns hår oftare att bli av vaggan cap. Använd en mild baby schampo, som vanligt, sedan följa upp med en mjuk borste för att ta bort alla flingor av mjäll.

I vissa fall kommer detta att avlägsna barnet mjölkskorv helt även om det kan återkomma i ett senare skede. I mer ihållande fall kommer följande åtgärder hjälpa dig att bli av med baby vagga cap för gott.

Mineralolja (du kan också använda babyolja) är en bra behandling för baby mjölkskorv. Gnid in lätt och låt det sitta i 15 minuter innan borsta ut alla flingor. Men vissa människor hävdar att allt du gör är att lägga mer olja till en redan fet hårbotten så det inte faktiskt hjälpa. Trots detta kan generationer av mödrar som har använt det som en behandling oense. Om du inte vill använda mineralolja, prova olivolja istället.

Det finns särskilda Medicated schampo för att behandla barn vaggan cap, men du behöver ett recept från din barnläkare för att få dem. Men innan du använder dem, bör du vara medveten om att de innehåller svavel, som vanligen används för att behandla mjäll och salicylsyra, som är den huvudsakliga beståndsdelen i aspirin. Tillsammans kan dessa två ingredienser torka hårbotten och orsaka irritation.

Många mödrar har använt vaselin som ett sätt att behandla barnet mjölkskorv. Om du vill använda, bara smeta mycket lätt på barnets hårbotten, täck med ett lock och lämna. Borsta bort på kvällen efter att du har badat och schampon ditt barn.

Vissa läkare anser att tillsats av omega 3 olja till en barns kost kommer att fungera som en anti-inflammatorisk och minska eller eliminera barnet mjölkskorv. Du behöver en farmaceutisk kvalitet fiskolja och bör se till att barnet inte har mer än 500 milligram per dag tills problemet är borta. Efter att hålla omega 3 i kosten, men sluta använda fiskolja.

Baby mjölkskorv kan spridas från hårbotten i hudveck runt ansiktet som under hakan eller bakom öronen. Om detta händer, kontakta din barnläkare om förskrivning en hydrokortison kräm. Detta kommer att behandla både rodnad och barnet mjölkskorv och stoppa det sprids vidare.

När den påverkas av baby vagga cap huden blir kliande och röd, kan det bero på en svampinfektion och måste behandlas separat. Det kommer att framgå av ditt barn är mycket obehagligt och utslag sprider sig. Infektionen kommer att kräva en anti-svamp kräm för att stoppa det.