6 ovanliga bröllopstårta idéer

1. Brudgum Cake

2. ätbara blommor

3. tema Cake

4. Rörliga delar

5. Vatten Feature

6. Brand Element

När beslut fattas om utformningen av din bröllopstårta, det finns många alternativ. De flesta väljer traditionella mönster som socker blommor och isbildning, men det finns också ovanliga icke-traditionella saker att tänka på. Här är 6 ovanliga bröllopstårta idéer som säkert kommer att imponera alla gäster på ditt bröllop.

Traditionellt finns det en tårta i receptionen delas mellan bruden och brudgummen. Överväga att lägga en kaka som är utformad med bara brudgummens smaker i åtanke. Kanske har sina favoritfärger eller en sport tema. Vara kreativ. Så mycket av planerings kretsar kring elegans och traditionella objekt. Ge brudgummen en chans att dela sina intressen genom att ha en kaka bara för honom.

Lägga blommor till din tårta är ett vackert sätt att lägga elegans till din design och införliva bröllop färger i dessert. När blommor används på en kaka, de traditionellt gjorda av antingen gummi klistra eller socker. Ett alternativ är att använda riktiga blommor som är ätliga. Prova dessa blommor som dags liljor, ringblomma, nasturtium, nejlikor, krysantemum och äppelblom. Ätbara blommor är en ovanlig idé som kommer att glädja dina gäster.

Istället för att välja en stegvis tårta med fondant och fyllning, gå över toppen med din design. Be bageriet för att hjälpa dig att utforma en kaka som fångar din personlighet. Oavsett om du gillar ridning motorcyklar och vill ha en kaka gjord med en cykel tema, eller om du vill göra ätbara föremål såsom människor eller byggnader som en del av kakan, vara kreativ. Medan en traditionell bröllopstårta är formell, det finns inte en regel som säger att det måste vara. En kaka som har en rolig och underhållande tema är oväntad och intressant.

Om du väljer ett tema tårta, överväga att införliva rörliga delar på kakan design. Till exempel, om du har statyer eller personer på moset, prova att ha dem snurra eller rotera på ett dansgolv. Funktioner på din tårta med rörliga delar kommer att lägga fantasier och roligt att varje tema.

Du kanske vill lägga till en fontän eller vatten funktion som en del av kakan. Detta skulle lägga till en touch av nåd och skönhet till din tårta som är oväntat. Överväga att ha en liten fontän som kakan topper, eller en upplyst skål med flytande återvunna ljus under bottenskiktet på piedestal. Tillsatsen av vatten till kakan kommer att bli en trevlig överraskning.

Precis som en vatten-funktionen kommer att lägga närvaro till din tårta, så kommer eld. Ha kakan riggade av dekoratör med sparklers eller införliva ljus i tårtan med hjälp av återvunna eller blockljus. Elementet av eld på din bröllopstårta kommer att lägga värme och spela på en romantisk tema bröllop.

Oavsett om du skapar en traditionell kaka med stil, eller en icke-traditionell kaka som kommer överraska gästerna, lägga unika inslag är viktigt eftersom det ger dig en chans, som ett par, för att visa upp din personlighet och stilar. Prova dessa intressanta, unika idéer för att lägga en del av kul att någon bröllopstårta.