5 steg till att få din elektriska ledningar upp till kod

Steg 1 – Uppgradera Attic

Steg 2 – Uppgradera källaren

Steg 3 – Uppgradera köket

Steg 4 – Uppgradera ditt badrum

Steg 5 – Uppgradera din Brandskydds

Uppgradera din elektriska ledningar i hemmet är inte bara en bra idé att göra för att upprätthålla säkerheten för ditt hushåll, men det är också nödvändigt att anpassa sig till de uppdaterade byggnormer och nationella krav på ålderdomshem. Nedan hittar du fem viktiga steg i att uppgradera din elektriska ledningar för att få upp till koden.

Om vinden används för lagring eller innehåller någon utrustning, såsom ett värmesystem, måste du installera ett ljus för att möta följande nationella byggnormer: 210,70 (A) (3). Installera en enkel glödlampa (använd en långvarig, energieffektiva glödlampan så att det kommer att pågå en längre tid än vad en traditionell glödlampa). Ljuset bör placeras nära det område där du kommer att lagra dina objekt eller i närheten av den utrustning som är på vinden.

I källaren är ett annat rum som bör uppgraderas för att få ledningar i ditt hem upp till koden. Om din källare är ofullbordad, måste du fortfarande se till att alla utloppen skyddas av GFCIs. Detta kommer att uppgradera ditt hem så att du uppfyller följande byggnaden kod krav: 210,8 (A) (5).

Därefter när du är i källaren, bör du se till att du har en fungerande kolmonoxid och brandvarnare för att hålla din familj säker och ljud från brand och farliga osynliga gaser.

Nu bör du granska i köket och se till att den elektriska ledningar och komponenter uppgraderas. Köket är ett av de mest använda rum i hemmet och du vill vara säker på att den uppdateras baserat på byggnaden kod krav. Nedan är några av de saker du behöver för att se uppgraderas.

utlopps uppgradering

Varje uttag som är över din bänkskiva område måste GFCI skyddas. När du uppgraderar dina uttag du kommer att uppfylla 210,8 (A) (6) & (7).

mikrovågor

Om du har en inbyggd mikrovågsugn i köket, måste du se till att den har sin egen krets. Så om din mikrovågsugn överhettas eller om det genererar en gnista eller uppsving, brytaren i din breaker låda utlöses och upprätthålla säkerheten i hemmet.

Eftersom du kommer att vara i närheten av vatten i badrummet, är det viktigt att du ser till alla uttag i badrummet är GFCI skyddas. När du gör denna uppgradering kommer du följa byggnorm: 210,8 (A) (1).

För all belysning installeras i badrummet, måste du se till att # 12 gauge tråd används i belysningsanläggningen.

Att ha rätt brandskydd i hemmet är viktigt. Se till att varje rum (sovrum) har en brandvarnare installeras minst 3 fot från dörren. En rökdetektor bör även installeras på varje nivå av ditt hus. Om du har lite extra pengar i din budget, spendera tid att hård tråd och interconnect var och en av dessa enheter.