5 lagrings DIYs för små badrum

ämnen

Författare, entreprenör, Vegan och Natura Blogger, och de senaste MBA. Grundare av Siteforhumans.com och Prince of Wales Vegan Shoppe.

När man tänker nedskärningar ett hem, den första logiska frågan alltid ställas är “Vad ska jag göra med alla mina grejer?” Många böcker och självhjälps tidningar föreslår helt enkelt donera eller kasta bort allting, som fungerar bra för en garderob full av skor, men vad gör en i händelse av ett badrum? Säkert alla behöver toalettpapper, hår kammar och kanske en fön. Experter säger när nedskärningar ett badrum, är organisationen nyckeln till att göra ett litet utrymme funktionell, men ändå behålla livets yttersta väsentligheter. I reaktion, här är fem av mina favorit badrum DIYs att organisera och göra det bästa av ett litet badrum.

1. Handduk korgar

Det är ingen hemlighet att handdukar är mest kompakta när de rullas, inte vikas. Problemet är att det är ofta svårt att hålla dessa handdukar rullade när de placeras under ett skåp eller ovanpå en badrumshylla. Vidare, när man nedskärningar, har dessa utrymmen som behövs för att lagra andra aspekter av badrummet mest nödvändiga produkter. Därför är detta DIY en enkel och elegant en gjord speciellt för att ge dessa handdukar en plats där de ser ut som de hör ihop med inredningen i rummet.

Vad du behöver

Denna DIY fungerar bäst med 3 korgar, två för större handdukar (strand / bad) och en för mindre slag (handdukar och tvättlappar). Postion korgarna på sina sidor, och med hjälp av en skruv (vanligen en är tillräckligt, men mer kan användas om det gungar kraftigt), följa botten av varje korg på väggen. Korgarna blir snygga hyllor gjort perfekt för att hålla dina rullade handdukar.

2. Magnetiska Skåp

Nästa DIY knep för att organisera en nyligen bantat badrum är att magnetisera insidan av en eller alla dina skåp. Processen är mycket lättare än en skulle även bilden, och resultatet kommer att ge dig friheten att enkelt lagra även de minsta föremål utan onödiga röran i samband med dem är inom räckhåll.

Vad du behöver

De flesta byggvaruhus nu sälja en produkt faktureras som “magnetisk primer”. Den levereras i burkar precis som normal färg, men erbjuder en extra effekt. Med användning av en målarpensel, helt enkelt måla på ett tunt skikt av primer på baksidan av ett badrumsskåp. När torr, kommer det bokstavligen hålla magnetiska krafter. Med hjälp av magnetiska färdiga korgar (som säljs i varuhus) och kryddburkar, ordna små och lätt förlorat gods på ett sätt som är meningsfullt för dig, hålla dem till baksidan av magnetiska skåp.

3. PVC Tandborsthållare

När organisera ett badrum efter en neddragning ansträngning, är en tandborste en lätt sak att gå vilse. Nu vet jag att det låter konstigt, men enligt några människor som jag talade med som har minskat storleken på deras hemmiljö, har en anvisad plats att placera en tandborste varje morgon är nyckeln till en strömlinjeformad liv. Denna DIY är perfekt för just detta.

Vad du behöver

Denna DIY är en lätt! Till att börja med måste man först göra en rad nedskärningar med hjälp av en hand eller bord såg. Som skrot trästycket kommer att bilda basen av tandborsthållare, bör det skäras till återspegla storleken på röret. När det gäller själva röret, skulle jag rekommendera att klippa det 4 inches tall. För det sista steget, helt enkelt limma röret till sin bas så det är centrerad på trä, och anpassa det genom att skriva ett namn på sidan.

Detta projekt är bra eftersom det är självständig och kommer inte att gå vilse om den placeras under en diskbänk eller på en hylla. Detta hantverk kan dekoreras och även målade bör man hitta kritvita av röret alltför stötande, men tänk på att vara försiktig med den typ av färg, eftersom det kan komma i kontakt med vatten från en tork tandborste.

4. DIY Pegboard

När forska här artikeln jag frågade många människor, speciellt kvinnor, vad, när nedskärningar, de helst skulle behöva göra nedskärningar processen beboelig. Nästan alla sa att i ett badrum, skulle de helt enkelt behöver en plats att arrangera 2 eller 3 produkter såsom slag torkar och locktänger, där de fortfarande kan vara tillgängliga. Därför tänkte jag en moderniserad version av en bricka kan bara göra trick för att göra ett litet badrum användbar, men också lägga till en känsla av stil.

Vad du behöver

Måla en styrelse, storlek på din väljer, till en färg som matchar inredningen i ditt badrum. När torr, ordna de objekt du vill hänga på brädan och med hjälp av en permanent markör, rita en skiss. Därefter följa din styrelse på väggen. Eftersom denna styrelse kommer att stödja en hel del vikt, se till att den är säker att använda så många skruvar som behövs. Nästa, att använda sig av de dragna konturer som din guide, trycka på en enda skruv genom skivan in i väggen bakom. Detta kommer att vara den punkt föremålen hängde från bricka kommer att vila på. Efter att upprepa processen för varje objekt, kommer slutresultatet bli en organiserad utrymme att hänga alla sådana viktigaste produkter. De rena linjerna kommer att bekräfta att allt är i sin egna plats.

5. Stegen Rack

Behöver mer utrymme att hänga saker i din nyligen bantat badrum? Genom upcycling en stege, kan du ha 7+ mellanslag för att hänga handdukar eller andra föremål i en udda DIY! Det låter kanske konstigt, men här mig.

Vad du behöver

Till att börja detta koncept, är ett första uppdrag att spöka loppisar, loppmarknader och antika visar att hitta en gammal bryts ned stege som ingen vill ha. Det ska helst vara av trä. Nästa steg är att helt enkelt “pretty-up” pjäsen, som vanligtvis innebär slipning ner befintligt lager av färg och smuts, och ommålning det till din egen personliga smak. Om du vill kan du måla om ytterligare utsmyckningar. När det är klart, bör denna stege placeras i ett hörn eller lutade mot en oanvänd väggen i badrummet. Häng handdukar på den torka eller för lagring.