5 idéer för mudroom lagring

skohyllor

Bänk / Sko Container Kombinationer

Individuella lagringsenheter

förvaringsskåp

förvaringsskåp

Om du har letat efter ett sätt att rensa upp i röran i din mudroom, kan det intressera dig att veta att det finns ett antal effektiva metoder för mudroom lagring. Nedan är de mest populära typer av behållare mudroom lagring.

Om du är trött på dina familjemedlemmar placera sina smutsiga skor på golvet, kan skohyllor vara en mycket användbar form av mudroom lagring. Dessa ställningar ger dina familjemedlemmar och gäster med en plats att sätta sina skor. Förutom att hålla din mudroom golv säker från smuts, kommer en skohylla bidra till att ge rummet en mycket ren, organiserade känsla. En förvaringsenhet speciellt avsedd för skor kommer att bidra till att familjens skor inte går vilse eller snubblar över dem.

Om skohyllor inte tilltalar dig, kan du överväga att sätta en bänk / sko container combo i ditt hem mudroom. Dessa praktiska mudroom lagringsenheter kommer att ge dina familjemedlemmar med en plats att sitta medan de sätter på sina skor, liksom en plats att lagra sina skor.

Det finns två grundläggande typer av bänk / sko container kombinationer. Den första typen har utseendet av en vanlig bänk med säten som öppnar upp för att avslöja en central sko lagringsutrymme. Den andra typen är i huvudsak en bänk som har en sko lagerhylla mot botten. Oavsett vilken typ du väljer, försöka hitta en bänk / sko container combo av massivt trä, eftersom detta material är väl rustade för att stödja en stor mängd av tyngd.

Om du har barn, särskilt små barn, kan enskilda lagringsenheter vara en mycket effektiv form av mudroom lagring. Dessa enheter har ett stort centralt område där rockar, hattar och ryggsäckar kan hängas och en bottenfack för förvaring av skor, stövlar och sportskor. Som en extra bonus, kommer små barn omedelbart känna igen dessa enheter som platser att sätta sina väskor, ytterkläder och skor, som enskilda lagringsenheter används i stor utsträckning daghem och grundskolor. Genom att tilldela var och en av dina barn en enskild enhet, kommer du att bidra till att deras ryggsäckar, lunchlådor och andra skolrelaterade poster aldrig blandas ihop.

Mudroom förvaringsskåp fungerar på ungefär samma sätt som enskilda lagringsenheter. Den främsta skillnaden är att skåpen är gjorda av metall och har dörrar. Även förvaringsskåp kan ge ditt hem mudroom en mycket organiserad känsla, kan de också göra rummet verkar kallt och uninviting.

Förvaringsskåp kan vara ett bra ställe att förvara Mudroom rengöringsmedel, såsom golvrengöringsmedel och diverse sko rengöringsprodukter. Dessutom, om du håller några husdjur i din mudroom, kan dessa skåp vara till nytta att lagra sin mat, godis och leksaker. Dessa mudroom lagringsenheter kan också användas för att hålla din familjs handskar, mössor och halsdukar under våren och sommaren.