5 fantastiska sätt att fräscha upp din dörr

Kirsten Nunez är en frilansande livsstil författare och publicerade hantverk bok författare. Född och uppvuxen i New York, för närvarande kallar hon Bay Area i Kalifornien hem.

Det finns inget bättre än välkomna våren efter en lång, hård vinter. Och medan den nya säsongen inte officiellt har startat, det är aldrig för tidigt att börja tänka på olika sätt att ljusna upp ditt utrymme. Det enklaste sättet att göra detta är att fokusera på en av de viktigaste delarna av ditt hem: dörren. Genom livening upp ingången till ditt hem, kan du skapa en välkomnande atmosfär för din familj och gäster. När allt kommer omkring, är det bästa sättet att bjuda in våren i att piffa upp dörren.

Börja med en av dessa enkla DIY idéer för den nya säsongen och expandera sedan genom att klä upp din dörr med andra tillbehör, såsom en brevlåda eller designer sparkplåt.

Glad vår!

fotokälla

http://www.hgtv.com/remodel/outdoors/20-inviting-home-exterior-color-palettes-pictures

Springtime handlar om soliga, livliga färger. Det finns en anledning till varför det är säsong för “börja om.” Så gör ett meddelande med en ny lack i en ljus nyans. Tänk turkos, orkidé rosa, orange, solgult och rött. Ju mer okonventionella, desto bättre. Du kommer att bli förvånad över hur mycket av en inverkan målning bara dörren kan göra.

Titta på det här sättet: det finns en oändlig variation av färger på hårdvara och färgbutiker. Utnyttja den fantastiska regnbåge av nyanser som dessa butiker har att erbjuda. En expert kan även kombinera olika färger för att uppnå exakt nyans du letar efter.

Den utmärkta del är att måla jobb inte behöver vara för evigt. Om du ändrar dig, ommålning dörren är ett enkelt alternativ. Fram till dess kommer din färgstarka dörr göra ditt hem den färskaste huset på blocket.

fotokälla

https://www.luxesource.com/collection/2765/50634

Om tanken på att måla ytterdörren gör ditt hjärta hoppa över ett beat, överväga denna idé först. Istället för att lägga en enda tvätt av färg, försöka skapa ett intressant mönster. Fet, geometriska mönster fungerar bäst för denna idé. Stora trianglar, ränder och prickar är alla underbart kreativa alternativ.

Naturligtvis är detta tillvägagångssätt inte feg. Det är definitivt ett drag som kommer att göra ett uttalande. Men om att sticka ut från mängden (eller block) är din sak, då gå för det.

För en sann våren look, välj en färgkombination som visar en kontrast nyanser. Detta kommer att se till att färgerna pop. Trots allt, om du ska göra ett uttalande, du skulle lika gärna kunna gå alla ut.

Kolla Färg och mönster för några stora stencil idéer som du kan använda på din dörr.

fotokälla

Hand painted front door

Tvärtemot vad man kanske tror, ​​kransar är inte bara för det är sportlov. Dessa populära heminredning bitar är perfekt för direkt klä upp din dörr. De är också perfekt om du är en hyresgäst och kan inte ändra ditt vardagsrum. Det viktiga är att välja en krans som har våren element.

Faux blomma, plast ägg, och falska fåglar är alla bra tillägg till en fjäder krans. Du hittar dessa komponenter i blomster avsnitt av din lokala hantverk butik. Vill du lägga till lite extra känsla? Ta in delar av bandet. Båten butik har en mängd olika stilar, mönster och färger. Knyt den i en båge eller linda runt kransen. Möjligheterna är oändliga.

Oavsett om du farkosten upp din egen krans eller köpa en, kommer din dörr få en vacker dos av våren kärlek. Allt du behöver är en krans hängare och du är bra att gå. När våren är över, kan du enkelt ta ner för nästa omgång av inredning.

fotokälla

http://teachcraftlove.blogspot.com/2010/06/front-door-wreaths_22.html

Tack vare markeringen på hårdvara och hantverk butiker, kan du piffa upp din dörr med en metall emblem. Ungefär som en krans, är allt du behöver göra hänga upp. Det är också ett häftigt sätt att lägga till en bit av rustik charm till din dörr.

Inte säker på var du ska börja? Håll utkik efter glada metall bonader som solar och blommor. Du kan också anpassa din entré med en stor metall monogram. Välj bokstaven i efternamnet i din familj för ultimat anpassning. Om du vill lägga till lite färg, försöka linda monogram med garn i vårens färger. Ta in några garn eller hampa för den fysiska kontakten. Var inte rädd för att försköna ditt hjärta ut.

Secondhandbutiker och loppmarknader är också en fantastisk plats att hitta diverse metallhängningar. Dessa tenderar att vara en-av-a-kind och ganska billigt. Om metal finish är sliten eller inte passar din stil, helt enkelt lägga ett lager av sprayfärg. Denna budget vänliga knep kan göra underverk.

Gillar du inte vad du ser i butiker eller sparsamhet butiker? Prova denna DIY “Välkommen” svarta tavlan tecken på att du kan förändras med årstiderna.

fotokälla

http://startathomedecor.com/2016/02/01/diy-welcome-door-hanger-2/

Om du har en grön tumme, kommer du att älska denna idé. Ta en gammal vattenkanna och hänga upp den på en krans galge. Omedelbar våren inredning: kontrollera.

Att ta upp saker ett hack, placera en bukett av dina favorit blommor eller örter i vattenkanna. Detta är ett charmigt sätt att visa din kärlek för alla saker trädgård relaterade. Till råga på, kommer blommor och örter lägga till en vacker dos av färg till din annars grå dörr. De underbara dofter skadar inte heller.

Föra allt tillsammans och knyta en sträng av fjäder-tema band till handtaget på vattenkanna. Klar och gjort.

fotokälla

http://roadkillrescue.net/2015/05/spring-worthy-garden-hose-wreath/