5 använder för fyrkantiga skruvar

1. Rustic Miljöer

2. användning utomhus

4. Maskin Engineering

5. Gör det själv möbler

Före gemensamma sexkantbultar blev utbredd, de fyrkantiga skruvar var mycket vanligt i branscher eftersom de erbjuder minst chans att skiftnyckel glidning medan wrenching på grund av deras kvadrat utformade head.Here är några vanliga användningsområden för vilka kvadratskruvar kan vara bättre än någon annan typ av bultar.

Kvadraten hövdade stil av dessa bultar ger dem en rustik utseende som övriga sexkantiga bultarna inte har. I själva verket är fyrkantiga skruvar vanligen används i restaureringar av byns hus eller andra antika hus. Dessutom är dessa bultar ger väggarna i dessa hus lite karaktär, och de är också idealiskt för att hänga rustik dekorationer på väggarna.

Kvadratiska huvudet bultar, som många andra typer av bultar, kommer i rostfritt stål. Därför kan dessa bultar även användas för utomhus behov, till exempel i trädgården eller i utomhus kök. Dessutom är dessa bultar har oftast en fyrkantig mutter, som bör införas från den andra sidan av det material som du fästa bulten i syfte att ge en mycket starkare grepp. Vad är bra om dessa bultar är att de är mycket starka och är 100% rostfria.

3. garage Användningar

Kvadratiska huvudet bultar används också ofta i garage att göra några hyllor. De kan lätt fästas vid användning av en skiftnyckel. Därför är det jobbet mycket enklare. Kvadratiska huvudet bultar är emellertid vanligtvis föredraget att Sexkantsskruvarna eftersom det inte finns någon chans att bulten kommer att falla ut av hyllan på grund av sin kvadratiska huvudet struktur. Dessutom är bultarna även föredraget att andra fästanordningar, eftersom de kan hålla tunga föremål som vanligen lagras i ett garage.

Bultar används också av maskiningenjörer för att bygga eller reparera industrimaskiner av alla slag och storlekar. Ibland är det också krävs att fastställa en bult i en obekväm plats eller position i en maskin där man inte exakt kan se var bulten är. Därför kvadrat leds bultar gör jobbet mycket lättare för dessa arbetstagare att skiftnyckel dessa skruvar i eftersom det är minimal chans att nyckel glidning medan handen rycks loss.

Vissa möbler produkter, såsom stolar eller dator skrivbord, kommer omonterad i en låda, och därmed måste man montera dem själv efter en steg för steg guide som medföljer möbler. Kvadrat bultar är vanligt förekommande med dessa produkter eftersom de är lätta att skruva in med vanliga hushållsverktyg. I själva verket kan en kvadrat-headed bult också fastställas med hjälp av en tång i stället för en nyckel eftersom det ger en bra starkt grepp.

Bultar anses vara en av de starkaste fästelement som man kan använda. Så oavsett vilken typ av skruvar du använder, är ett starkt grepp alltid garanteras. Men i vissa situationer som de som nämns ovan, är användningen av fyrkantiga skruvar oftast mer lämpligt eftersom de har ett enkelt grepp och erbjuder en rustik utseende till ditt hem.