lägga till en hörnbadkar till ditt badrum

Installera en hörnbadkar betraktas som ett förnuftigt och elegant val för att lägga till mer utrymme till badrumsinredningar och öka dess visuella intryck. Hörnbadkar installationer blir allt vanligare bland hushåll som vill omforma sina badrum. Med korrekt installerade hörn badkar kapslingar, blir det enklare att skapa mer användbart utrymme inom samma badrummet och denna extra utrymme kan användas för att lägga till hyllor, hängande handdukar eller används som ett lagringsutrymme. Vidare kan hörnbadkar anpassas för att göra sitt utseende kompletterar inredningen i badrummet. När ett hörn badkar kapsling har installerats korrekt, kan det anpassas ytterligare, eftersom det finns många badrumstillbehör och inventarier som tillgodoses för att göra hörnbadkar mer funktionell. Vissa människor är kända för att installera up-market kranar eller jacuzzi i sina hörn badkar kapslingar. Det kan låta skrämmande, men lägger till en hörnbadkar till ditt badrum är inte svårt. Med en systematisk och patientbemötande, kan hörnbadkar tillsättas på ett okomplicerat sätt, första övervägandet för Lägga till en hörnbadkar. Badrum väggar; Om badrumsväggen inte ser mycket tilltalande då har du två alternativ. Antingen får vägg målad igen, så att den matchar temat för en ny hörnbadkar eller använd en vägg avdelare att helt enkelt cut-off synen på denna del av badrummet, andra Hänsyn till Lägga till en hörnbadkar. Placering av Tub ; hörnet badkar kapsling bör alltid vara i linje längs golvytan som är på bekvämt avstånd från badplatsen, eftersom hörnbadkar används ofta för bara slappa medan du läser en tidskrift eller en tidning,. Installera en ny hörnbadkar, Kontrollera golv – golv där badkaret måste installeras bör inte vara skadade. Även om det är något fallfärdiga, reparera sub-golv och låt den torka,. Hörn badkar behöver en bärram ställas i dess valda plats. Vanligtvis, tillverkare av hörnbadkar, lista instruktioner, förklarar de exakta måtten. Stödramen är oftast gjorda av trä; Förbered en grundläggande träram inom vilken badkaret kommer att fastställas, Förbereda murbruk mix – den tunna-set murbruk är den gemensamma val och beroende på storleken och vikten av hörnbadkar.. kan det en eller två inches tjock. Förbered murbruk mix och sprida det jämnt på den valda platsen, Kontrollera rörsystemet – rörledningar inventarier som kommer att ansluta till hörnbadkar ska installeras innan badkaret ligger i dess ställe.. Rörledningarna och VVS alltid kontrolleras på nytt eftersom det är praktiskt taget omöjligt att reparera dem efter badkar sätter sig på murbruk mix,. Placera badkaret – tillsammans med en medhjälpare, placera badkaret på den våta murbruk golvet. Hörn tub bör vila på badkaret kanten,. Shims kan läggas längs botten av hörnbadkar att utjämna den med kanten,. Detta bör följas av fastställande av duscharmaturer,. Dra badkaret snedsteg samband med dräneringsröret och säkra den med nötter; Kontrollera dräneringsflödet i hörn badkar för sitt flöde in i kitt, När detta sammanhang bekräftas genom att trycka in dräneringsrör i sin position och dra åt dem med en sil mössa, Mät badkar pip -… avståndet som skall mätas är från den främre änden av avtappningsnippeln som ligger i väggen på väggen som vetter mot badkaret,. nu, mäta igen, från gängförbandet som ligger inom pipen till den yttre kanten av pipen och lägga till en extra ½ tum,. pipen ska kunna möta den inre gängning. Om detta inte sker, bara öka längden på bröstvårtan,. För detta ändamål är mässings nipplar rekommenderas,. Därefter, täta gängorna med en akrylförening,. Området runt hörnet badkaret kan säkras med vattentäta silikon;. Ibland fogtätning rekommenderas längs området som separerar hörn tubs från väggarna för att förhindra att vatten skador på socklar och kanterna på badkaret som de kontinuerligt exponeras för vatten.