lägga till dekorativa element i din hund hus

Dog House Remodeling

Om du tror att din nuvarande hund hus behöver lite omskrivningen, här är några idéer för att göra det mer beboelig för din favorit husdjur. Även om din hund inte kan märka den omsorg och omtanke du sätter in dekorera sitt hem, är det trevligt att ha en hund hus som passar din trädgård och stil.

Dog House Painting

Ett av de enklaste sätten att jazz upp din hunds hem är att ge det ett nytt lager färg innan ombyggnad. De flesta hund hus är målade i mycket neutrala färger. Men om du vill ha något lite mer livlig, anser att måla en tråkig grå hundkoja i en klarröd en. Eller du kan även spela på en sydvästra tema med en mängd av rött, orange och gula färger används genomgående. Ljusa färger kommer säkert att liva upp saker och du kan hitta massor av idéer i en heminredning magasin för olika färgscheman för väggar och tak.

Dog House Deco

En bra idé för att krydda upp ingången till hundens hus är att lägga till några faux designelement som trä tassavtryck, hund ben, hjärtan eller något annat du vill gränsen till dörren. Köp träformer på din lokala hantverk butik eller gör din egen och dekorera dem med vattentäta markörer. De kan appliceras på hunden huset med hjälp av en väder trälim eller med små spikar.

Dog House Anpassning

Om du vill göra lite mer målning att dekorera din hunds hus, kan stenciling vara ett bra sätt att lägga till ett dekorativt element. Anpassa din hunds hem genom stenciling hans namn ovanför dörren eller ens stencil ett mönster på de inre eller yttre väggarna. Schabloner finns på både hantverk och färgbutiker. Om du inte vill att måla en schablon, är ett annat alternativ att köpa trä märker att stava din hunds namn för att personifiera hemmet.

Om du har gjort allt de mindre förbättringar och fortfarande vill ha något mer, överväga att göra ett faux fönster på din hunds hus. Detta trevliga designelement kommer att lägga till inredningen av din hunds hem och tar inte mycket tid eller skicklighet. Beroende på din hund hus storlek, måste du skapa en förhållandevis stor fönster på sidan av huset med hjälp av trä klipp och gamla fönsterluckor. Skapa ett fönster genom att göra en kvadrat av 2x1s och bifoga fönsterluckor på varje sida. Måla fönstren och jalusier en kontrasterande färg till de viktigaste väggen färg för att verkligen göra dem pop ut.

Gör din hund hus mer gäst för din hund och mer lämpad för ditt hem inredning är ett stort projekt för att ta itu med på en lat helg eftermiddag. Även om din hund inte kan tacka dig med ord, kan du vara säker på att han kommer att vara trevlig och mysig i sin nyligen ombyggda och anpassade hem omgjorda med omsorg av dig.