akryl duschgolv installation

Steg 1: Mät och Shop

Steg 2: Kontrollera Studs

Steg 3: Lägg dräneringshål

Steg 4: Clean

Steg 5: Använd Shims

Steg 6: Säkra Studs

Steg 7: Montera Trap till stuprör

Steg 8: Installera duschgolvet

En akryl duschgolvet eller panorera består av en färdig yta på golvet där dusch är installerad. Den innehåller den sluttande golv som leder vatten till dräneringshålet. Den innehåller också tröskeln, även känd som ingången, till duschen som förhindrar vattnet från att rinna på golvet badrum. Du kan följa nedanstående installationsprocessen.

Mät golvet där dusch pan måste gå och handla för lämplig utrustning från en välutrustad butik.

Placera nyinköpta akryl dusch pan på golvet. Kontrollera för att se till att den passar mot reglarna. För att undvika eventuella hinder, bygga reglarna med plywood remsor.

Markera positionen på undergolvet där dusch Pans dräneringshål går. Detta bör vara i enlighet med den mall som kom tillsammans med duschgolvet. Om det inte är i rätt position, kommer dräneringshålet måste flyttas. Storleken på dräneringshålet i undergolvet måste vara större än avloppsröret storlek leder från duschgolvet. Den större öppningen ger plats för monteringen av avloppet som skulle sträcka sig till den nedre delen av pannan. Om pannan lappar golvplattor, klipp ut sida vid sida som faller utanför pannan med hjälp av en hammare och en mejsel. Gör detta efter avlägsnande av dusch pan. Sätta silen ovanpå tömningshålet.

Rengör undergolvet av all lera och smuts. Eventuella utsprång och skräp bör avlägsnas. Duschen pan behöver installeras över plant golv. Det är mycket viktigt att se till att undergolvet är plant.

Använd en nivå läsare att kontrollera golvet. Kontrollera alla sidor mycket noggrant. Använda mellanlägg tillverkade av tunt trä för att utjämna graden av duschtråget i det fall att den undergolvnivån är ojämn. Om det är mycket ur nivå, kan hällas en tunn uppsättning självutjämnande. Detta bör tillåtas att torka innan du går vidare. Nu ställer duschen pan ovanpå den planat undergolv och kontrollera nivån igen.

Efter tråkiga pilothål, dra åt dusch pan med rostbeständiga och galvaniserad skruvar.

Montera den nya PVC fällan stupröret som finns i duschgolvet. Torka dräneringsöppningen med tvättsprit. Damm och smuts måste avlägsnas från pannan avtappningsområde. Rengöra ytan och det inre av avloppet med en trasa. Applicera 100 procent silikon vulst runt alla sidor av tömningsöppningen.

Blanda alla plastdetaljer med cement och primer. Med hjälp av packningen, fästa stupröret till dusch Pans sil. Använda en hammare och mjuk klubba för att säkerställa att packningen har passa in ordentligt. Se till att du inte åt det. Se också till att överskottet silikon rengörs.

I dräneringshålet, placera skärmen på toppen av silen. Använd inte dusch pan före 48 timmar. Detta är för att göra det möjligt för silikon för att torka upp. Avsluta installationen genom att installera väggskivorna, paneler och plattor.