9 steg för att byta ett fönster skärm

Steg 1 – Kelkoo

Steg 2 – Borttagning av rörledningar

Steg 3 – Dusting

Steg 4 – tampar

Steg 5 – Positionering

Steg 6 – Montering

Steg 7 – Inställning

Steg 8 – Finishing

Steg 9 – Trimning

Om fönstret skärmar i ditt hem slits, smutsig eller saknas, måste du byta ut fönster.

Skärmar är lätt bryts när dörrar och fönster är i bruk och de är utsatta för väder och vind. Katter och hundar kan lätt skada dem med klor, och barns lekar ofta resulterar i något blir skadad. Skärmar kan bara få gamla och slitna. Hur som helst, skärmar är saker som ofta behöver bytas ut.

Det finns många leverantörer av skärmmaterial, och det är värt att göra en del forskning innan du bestämmer exakt vilka som är rätt för dig. Förutsätt inte att du måste få skärmar som är desamma som de du hade innan, det finns många olika typer på marknaden. De flesta detaljhandlare kommer att vara mer än glada att visa de relativa fördelarna med olika typer av skärmar, och du skulle finna att du är i stånd att fatta ett välgrundat val om vad som fungerar bäst för dig.

Inte bara gamla eller trasiga fönster skärmar ser dåligt, kan de hindra dig från att öppna fönster så att frisk luft i ditt hem. Om dina fönster skärmar är skadade eller gamla, kommer du säkert vill tänka på att ersätta dem, och eftersom det ofta kan vara en utmaning, här är 10 steg för dig att följa för att få det gjort.

Köpa alla de saker du behöver. Välj skärm som är av god kvalitet, så att du inte behöver byta skärmarna igen efter bara en kort tid. Bestäm vad dina preferenser är och få skärmar som passar ditt hem. Plast dragflikar kommer att göra för enkel borttagning och byte av skärmar i framtiden.

Använd en syl eller en skruvmejsel för att avlägsna rörledningar från diket där skärmen är säkrad. Gör detta noggrant och se till att slutföra uppgiften genom att följa det hela vägen runt.

Se till att diket är fri från damm och smuts med hjälp av en pensel för att rengöra den.

Montera dragflikarna. Dessa bör gå in i diket. De bör vara placerad motsatt den sida av ramen som har metallfjädrar. Vara säker på att flikarna är riktade mot insidan av skärmen.

Placera den skurna skärmen över det område som skall återscreen.

Med hjälp av en vals, passar på skärmen i den rengjorda diket, se till att det inte är punkterad. Räkna med att passera skärmen över diket 4 eller 5 gånger innan den glider på plats.

Försiktigt lägga rörledningar i diket.

Med hjälp av rullen igen, försiktigt tvinga rörledningar i diket. Detta tar normalt 2 eller 3 försök.

Om skärmen passar nu på ett tillfredsställande sätt, trimma eventuellt överskott med hjälp av sträng sax som är lämpliga för uppgiften.

Njut av din nya skärmar och kontrollera deras integritet då och då. Genom att följa dessa 10 steg bör du ha lite svårt att få jobbet gjort väl.