8 gemensam toalett problem spolventilen

Problem 1 – slitna delar

Problem 2 – defekta delar

Problem 3 – skadad ventil Säten

Problem 4 – Skadad bräddavlopp

Problem 5 – Skadade packningar

Problem 6 – Felaktiga delar

Problem 7 – en lång kedja

Problem 8 – något fastnat under bollen eller klaff

Om du har en toalett tillräckligt länge kommer du förmodligen stöter på ett problem med din toalett spolventil. Nedan följer en lista över de vanligaste sjukdomar som hjälper dig att diagnostisera problemet.

Som med någon mekanisk sak, oavsett om en komplicerad ny bil eller en relativt enkel bit av VVS-slitage alltid tar ut sin rätt på rörliga delar. Vissa av de delar som mycket väl kan slitas ut på en toalett innefattar följande

På samma sätt kan klaffar tank bollar, tätningar och klaffar vara defekt när du köper dem. Men det finns ingen riktig möjlighet att veta om du har defekta delar, även om du installerar toaletten själv. När allt kommer omkring, kan delar ser mycket bra på ytan, bara för att visa sig defekt efter tas i bruk. Det finns dock alltid en möjlighet att en av dina vanliga toalett delar kan vara defekt.

Ofta-is tanken ventilsätet-kanten av det stora hålet i botten av den grova eller urkärnade.

Ibland spilledningen kan utveckla ett hål eller få split. Det är alltid en bra idé att examne toaletten delar då och då. På så sätt skulle du kunna upptäcka en bräddavlopp innan det blir för stor av ett hål, eller split.

Packningar nedanför spolventilen kan också ofta få skadade och orsaka problem.

Som problematiskt eftersom skadade eller defekta delar, kan felaktiga delar också vara ett problem. Till exempel, kanske fel klafftypen är ansluten till toaletten. Och om din toalett är en Kohler varumärke, till exempel, detta gör kan bara arbeta med en specifik klaff. När det gäller toalett klaffar, one-size-fits-all metod helt enkelt inte flyga.

Många gånger, om remmen eller kedjan är för lång, kan det trassla under bollen eller klaffen. Se alltid till att använda exakt rätt längd kedja eller rem för att förhindra sådan trassel. Du kanske vill rådgöra med din lokala järnaffär för att se på toaletten du använder har rätt kedjan. Om du har överdriven kedjelängd, du nästan be om problem.

Ibland kan en skål renare kan fastna under bollen eller klaffen. Och om det finns små barn i hemmet, kan nästan vad som helst fastna där. Det är nästan självklart, men alltid hålla toalettsitsen för att förebygga föremål från misstag faller i.