6 material bäst arbetat med en gummiklubba

1. Sten

2. Brick

3. Tile

4. Laminatgolv

5. Gips

6. Fordon

När inte använda ett Mallet

Alla behöver en gummiklubba i sin verktygslåda. Du kanske inte använder den så ofta, men det finns definitivt gånger när du behöver en i stället för en vanlig hammare. Du måste ha en klubba att användas på material som kan buckla, splittras eller bryta. Metallen i en hammare är ofta alltför svårt för sådana fall, men en gummiklubba bör inte skada materialet.

När du lägger sten över murbruk eller sand, måste du trycka på stenen på plats för att utjämna den. Använd din nivå, sedan på stenen med gummiklubba. Eftersom chefen för gummiklubba är större än en hammare, det gör jobbet mer effektivt. Också, eftersom det är mjukare, kommer det inte chip eller spricka i stenen.

Med hjälp av en gummiklubba med tegel uppnår samma inverkan som med sten. Du kommer att kunna utnyttja tegel på plats, oavsett om de bäddas på murbruk eller sand, utan att skada eller chipping dem på något sätt. Det enda som bör krävas några tryckningar av gummiklubba för att sätta en tegelsten på plats. Kraften av klubba är mindre än den för en hammare, så att du inte riskerar att skjuta tegel ner för mycket eller bryta den.

Kakel är mycket skör och kan splittras lätt. Detta är anledningen till att du behöver använda en gummiklubba när du arbetar med kakel. Du kan kant kakel på plats med klubban och större, mjukare huvud innebär att kraften i slaget sprids över ett större område, vilket minimerar risken för splittring eller sprickbildning kakel. Med kakel, måste du vara särskilt försiktig, så du behöver bara använda klubba mycket lätt när knacka.

Folk i allmänhet inte tänka på laminatgolv som spröd, men det faktiskt är. Det är också väldigt lätt att buckla om du inte är försiktig när man använder en vanlig hammare. Den bästa strategin när du arbetar med laminatgolv är att använda en gummiklubba. Inte bara kommer du att kunna utnyttja varje bit på plats utan skador, men om du behöver för att driva en bit ner, kan klubban göra det utan att en fördjupning i golvytan.

Om du har två stycken gips där passningen är för hårt, kan du använda en gummiklubba för att mycket försiktigt göra passningen lite bättre. Det kommer inte att buckla drywall på samma sätt som ett slag från en vanlig hammare skulle.

Också med gips, kan du mycket noggrant använda en gummiklubba för att ta sonderingar på väggen för att finna reglarna bakom den. Om du provat detta med en hammare du skulle sätta bucklor eller hål i väggen.

Den låga återhämtning av en gummiklubba gör det bra för auto organ arbete. Det minskar risken för bucklor, som är viktigt när du arbetar på ytterpanelerna i alla fordon.

Du bör inte använda en gummiklubba när du skulle normalt använder en hammare. Det kommer inte att fungera för att hamra in spikar, till exempel.