6 bästa användningsområdena för post och järnväg stängsel

Skisserar gränserna för landskaps

Hålla Large Boskap Contained

Dekoration för en Rustik Landskap

Används för Säkra blommor

Definiera parkeringsplatser

För vatten naturvandringar

Post och järnväg stängsel är en av de mest populära formerna av fäktning som finns i landsbygdsområden i landet. Det är mycket lätt att installera och använda en mycket mindre träbjälkar än andra typer av stängsel. Dessa robusta ser staket har använts under många år av bönder, ranchägare, och stugor för att hålla boskap och beskriver deras egendom. Idag, post och järnväg staket växer i popularitet igen. Här är en lista över några av de bästa användningsområdena för post och järnväg stängsel.

Ett inlägg och järnväg staket kommer inte att vara mycket bra för att hålla små djur eller barn. De är inte särskilt bra för att hålla rovdjur från din gård heller. Men denna typ av stängsel är ett relativt billigt sätt att beskriva gränsen för din trädgård. Genom att installera denna typ av staket kan du fortfarande se det omgivande landskapet, men också har en tydlig linje om var ert land börjar och slutar.

Större boskap som boskap och hästar kommer att göra bra i post och järnväg stängsel. Du kan behöva använda några elektriska stängsel längs stolparna, men det kommer att bero på storleken av det område som du håller boskap. I ett område där det finns få rovdjur, post och järnväg stängsel är ett billigt alternativ.

En av de viktigaste anledningarna till att husägare väljer post och järnväg stängsel är för dekorativa aspekter av det. Det finns olika sätt att en post och järnväg staket kan passa in i ett landskap. Du kan använda en del som en bakgrund till en vatten-funktionen eller liten blomsterträdgård. Du kan också använda flera sektioner längs kanten på din gräsmatta och trottoaren. Andra människor tycker att rada sin uppfart med stolpen och järnväg staket, medan andra använder denna typ av stängsel för att beskriva en lekplats. Det övergripande utseendet på stolpen och järnväg stängsel är rustik i sig som kan ge hela landskapet samma känsla.

Blommor som växer stora och behöver stöd för dem att stå högt kan dra nytta av en post och järnväg staket. Plantera blommorna nedanför staketet och sedan fästa vid stolparna och skenorna med landskapet tyg. Plantorna kommer inte bara att växa rakt, men också dekorera stängslet.

För bostäder som har ett separat område där bilarna ska parkeras bort från garaget området, eller ytterdörren, post och järnväg stängsel är bra för att definiera detta utrymme. Placering några krossad sten på marken och sedan innehåller den på tre sidor ger inte bara ett tilltalande parkeringsplats, men en som är väl definierad.

För människor som har en hel del skogsområde på deras egendom, kan de använda post och järnväg staket för att innehålla en trevlig natur promenad. En stig som skärs i skogsområden kan ha denna typ av stängsel på en sida, eller båda, för att fungera som en guide och som ett sätt att definiera banan. Detta är också bra för vägar som leder till en privat strand eller vatten tillgång.