5 vintern skotta hackar

1. Täck din spade i matlagning spray

2. strumpor Över Skor

3. Gör en Salt Alternative

4. Ställ in en Skyffla schema

5. Använd No-spade Lösning

ämnen

Författare, entreprenör, Vegan och Natura Blogger, och de senaste MBA. Grundare av Siteforhumans.com och Prince of Wales Vegan Shoppe.

Innan jag startade mitt företag, arbetade jag för en tidning och ett av mina jobb var att säkerställa leveranser morgonen plockades upp i tid. Även om det inte var den mest ansträngande jobb jag någonsin haft, innebar det jag körde runt på 03:00 i alla typer av väder. Jag var bra i regnet och tolereras kylan, men det var snö som kontinuerligt fick mig, och som vinterväder är precis runt hörnet, kände jag det dags att avslöja lite av vad jag lärde mig när du arbetar i elementen. Snö är en ganska naturlig undrar, men för en oförberedda det kan också vara en enorm smärta i nacken. Därför denna artikel kommer detalj tre livs hackar jag lärt när skotta och hantera snö som kan hjälpa dig att hantera vintern värst.

Som alla som lever i snö kan intyga, det finns många olika typer av snöfall. Några är lätt och fluffig, vilket skapar snödrivor som begränsar sikten, och andra är tät och bra för packning. Det är den tunga, våta slag som tenderar att vara de svåraste att skotta, tillåter detta DIY hack för att lätta din last.

För att hålla snö och is från att fastna i din spade, helt enkelt spraya ett tunt lager matolja på fram- och baksidan. För att undvika en enda röra senare, kom ihåg att ha några handdukar praktiska att torka verktyget ner med när snön rensas. När jag berätta detta trick gör skotta lättare, är träffande jag sanningen. Det fungerar så bra att jag hålla en burk i min vinterberedskap väska i bakluckan på min bil.

Här är en cool hack för extra dragkraft när skotta. Enligt en studie som publiceras i Nya Zeeland Medical Journal, för att förhindra onödiga fall när trampa på halt underlag, bör ett andra lager av strumpor läggas på över skor. Denna okonventionella metod för ökad dragkraft har tydligen blivit mycket omfamnas av lokalbefolkningen där, så mycket så att rådet av staden Dunedin har gjort rörelser rådgivning till invånarna.

Spridningen av salt på vintern är så vanligt där jag kommer från att jag var faktiskt ganska förvånad över vilken typ av skada vanan kan tillfogar lokala vägar och trottoarer. Tydligen mineral äter långsamt bort på någon härdad betong det kommer i kontakt med, och även om det finns tätningsmedel och speciella tekniker som kan bromsa erosionen, är detta DIY hacka ett enkelt alternativ för att skydda mot skador. Göra ett salt alternativ med följande beståndsdelar

1 tsk generisk maträtt vätska

1 TB tvättsprit

1/2 gallon varmt vatten

Kombinera de ovanstående ingredienserna tillsammans i hinken och häll blandningen över trottoarer och vägar för att snabbt smälta is utan att skada gångbanor.

Trots att vi lever i en snö-fyllt område hela mitt liv, jag visste inte förrän nyligen logiken bakom en skotta schema. Enligt de gamla timers i mitt kvarter, då en hel del snö förutspås det värsta man kan göra är gräva i för natten, lämnar stora snödrivor som ska skyfflas i sin helhet följande morgon. Uppenbarligen bör man ställa in ett schema för att lätt skyffla var en till två timmar, beroende på mängden förväntade, därför förhindra en stor pile-up för att ta bort alla på en gång senare.

Har du någonsin skydda din bil vindrutan från överdriven is och snö genom att placera en bit kartong ovanpå det att hitta en ren, skrapa fri vindrutan när avslöjade nästa morgon? Denna DIY hack fungerar på samma sätt. När en vinterstorm förväntas placera en plast presenning över exponerade trottoarer och gångvägar, med varje hörn hålls nere av tegel eller bitar av ved. Så konstigt som det låter, när snöbyarna slutet, är allt man måste göra dra i hörnen av tarp, upptäcka en obesudlade, ofruset väg. Jag vet att det låter naivt, men detta DIY hacka verkligen fungerar!