5 typer av solpaneler kit förklaras

Solar Panel Kit Explained

startpaket

Solar Lighting Kit

Solvärme Kits

Solar Kyl och frys Kits

RV Solar Panel Kit

Istället för att betala ett företag att installera solpaneler, är många husägare väljer att köpa sina egna solpaneler Kit. Solenergi skapas när solens energi absorberas genom solceller och sedan omvandlas till vanlig likström el. Solenergi sparar en massa pengar på hushållets räkningar och det finns många åtgärder som kan vidtas för att säkerställa goda besparingar och en fast sol installation.

Fasta bränslepriserna är på uppgång och för närvarande körs i regionen på 20 cent per kWh (kilowatt per timme). Dock är den genomsnittliga kostnaden för solel för närvarande så lite som 10 cent per kWh (kilowattimme). Det är en besparing på 50% mot “on-grid” el. En annan Fördelen med att producera din egen kraft är att vid tillfällen när du producerar mer el än du behöver du kan sälja den till din lokala elbolag för en avgift. Så, inte bara dina bränslekostnader minskar, men om du gör mer än du behöver, kan du hamna faktiskt få gratis bränsle.

Normalt en solpanel kit kommer att innehålla allt du behöver för att installera den på ett säkert sätt i ditt hem. Soldrivna system fungerar på ett modulärt basis, där de tillåter frihet att skapa exakt inställning som du behöver. Du kan diktera din egen nivå av spänning och ström för att passa dina husbehov.

Installera ett startpaket i ditt hem kommer att garantera att i händelse av ett rutnät strömavbrott du kommer att ha någon form av el i ditt hem för att rida ut stormen. Dessa kit är vanligtvis en eller två paneler som du kan tråd till ett batteri för att lagra energi upp i dagsljus. Det kommer att erbjuda dig och alternativ i händelse av att du hem strömmen bryts. Även om wattal du får från ett startpaket är lägre än om du köper en större sats.

Dessa kit är speciellt inriktad mot just dina lampor. De kommer inte att kopplas till någon annan del av ditt hem och kommer bara driva lampor i ditt hus. De finns i olika wattal priser och du ska köpa rätt effekt för önskad effekt.

Dessa kommer att ansluta direkt till ditt hem värmesystem och erbjuder en hög bränsleeffektivitet samt låga eller noll hushållsuppvärmningskostnader. Wattal skiljer sig från sats till sats, så gör en del efterforskningar på det belopp du behöver för att köra ditt hem för att maximal effektivitet.

Dessa växlar den kraft du använder för att köra dina kylar och frysar för solenergi. Den största fördelen med dessa kit är att i händelse av strömavbrott eller blackout dina frysta och kylda livsmedel kommer inte att gå till spillo. De soldrivna kylskåp och frysar kommer att hålla rätt nivå av ström till dem för att hålla dem igång tills elnätet kan kopplas eller återinitieras.

Running din RV kunde inte vara enklare om du installerar en solpanel kit. De kommer att köra bort en 12 volts batteri. Beroende på hur ofta du använder din RV kan du välja mellan en 20 watt och en 40 watts-system. 40 watt system för ökat användande, så om du reser i din RV ofta då 40 watt är mer passande.