5 tips för att installera elektriska stängselstolpar

Välja ditt staket inlägg

Skydda dina stängselstolpar

Placera inte inlägg Too Close

Före installation av stängselstolpar

Installera stängselstolpar

När elstängsel är uppförda är mer fokus placeras på ledningar och laddaren än den elektriska stängselstolpar. När detta händer, har du ett staket som har brister i sin struktur och i slutändan inte att göra jobbet den var avsedd att göra. Det finns många människor som har byggt en snygg och funktionell elstängsel tills deras stängselstolpar komma helt ur marken eller till och med bryta. Med korrekt installerad staketstolpar kommer att göra mer än att se till att du har en väl strukturerad staket. Att bygga det rätt första gången kommer att eliminera dessa trasiga och felplacerade inlägg och du kommer att behöva räkna med det för dess funktionalitet. Använd dessa tips för att installera din elektriska stängselstolpar ordentligt.

Stängselstolpar finns i många former, storlekar och material. Vid konstruktion av ett elstängsel, vill du typen inlägg som är kostnadseffektiv, men också av god kvalitet. Om kostnadseffektivitet och hållbarhet är vad du letar efter i stängselstolpar, är trä ett utmärkt val. Trästolpar, när de är korrekt behandlade, är bra för att resa din elstängsel. Trästolpar som är konstruerade från lövträd är mycket mer hållbara än en barr typ post. Konkreta stängselstolpar är definitivt stark och är inte föremål för röta. De är dock dyrare och är inte kosmetiskt ett första val.

För att skydda ändarna av trästolpar från att bli ruttnade, bör du blöta dem i ett konserveringsmedel som kreosot under minst en fullständig 24 timmar. Det finns andra konserveringsmedel som finns. Men kreosot ger bäst resultat.

Ofta placera dina inlägg alltför nära varandra kommer att orsaka betydande skador på elstängsel. Korrekt avstånd dina inlägg kommer att bero på vilken typ djur du försöker innehålla. Om du håller stora djur såsom hästar eller nötkreatur i ett staket, kommer du vill ha minst 80 till 100 fot mellan staketstolpar. Anledningen är att man vill att stängslet för att ha en gummiband elasticitet så att inte bryta några isolatorer eller bryta dina staket inlägg. Om ett av dina djur skulle köra in i staketet, kommer tråden att ge och komma tillbaka utan att bryta något.

Se till att när du lägger ut dina inlägg som dina mätningar är korrekt och att du häller cementen efter alla inlägg placeras. Detta kommer att säkerställa att din cementblandning inte torkar ut när du går fram och tillbaka om dina inlägg.

Det är en bra idé att ha band träbitar praktiskt att hjälpa till att hålla dina inlägg på plats medan du häller cementen. Med hjälp av en post-fix typ cementblandning kommer att främja snabb torkning runt staketstolpar. Lita inte på din syn för att avgöra om dina inlägg är helt rak. Använd en nivå på varje inlägg för att säkerställa att de verkligen är vertikalt.