5 sätt att stoppa skadedjur från att attackera din odört träd

Hemlock träd och deras Skadedjur

kontrollerande Skadedjur

Odört träd är attraktiva buskliknande växter som har visat sig vara mycket populär med amatör trädgårdsmästare och landscapers. Tyvärr verkar det Hemlock träd för att vara särskilt attraktiv för insekter och skadedjur-det är ovanligt att hitta en odört träd som inte har någon form av angrepp.

Ett annat problem är Hemlock borrare, vilket är avgjort en sekundär skadedjur, men kan resultera i svampinfektioner, eller attacker av andra skadedjur. En liten, platt skalbagge, borrningar det i massan av Hemlock träd, och orsakar barken för att skala bort från stammen.

Bag maskar är larver av nattfjärilar, och de bildar konformade påsar som ibland ser ut som kottar. De dyker upp under våren och äta växtmaterial innan du ansluter sig till en kvist.

Skala insekter är små skadedjur som livnär sig på odört träd och orsaka en vaxartad substans att överföra Hemlock nålar, vilket ger dem en mosaik utseende.

Kanske den största skadedjur av Hemlock träd är Adelges tsugae. Med några naturliga fiender utom nyckelpiga, var Adelges tsugae infördes från Orienten, och spred sig snabbt från USA i de flesta av den amerikanska kontinenten. Denna skadegörare suger sav från grenarna och stjälkar av Hemlock träd, och kan döda ett träd på mindre än 5 år efter första angrepp. Det är lätt att se när ett träd har infekterad av ulliga Adelgid, eftersom det producerar ett vitt ” ‘puff” vid basen av den hemlock s nålar, som ibland misstas för en svampinfektion.

Uppmuntra aggressiv nyckelpiga skalbagge Pseudoscymnus tsugae. Denna skalbagge äter ulliga Adelgid. Experiment har visat att dessa varelser avsevärt kan minska mängden skadedjur som angriper Hemlock träd. Om du väljer denna metod, vara försiktig med att spruta insektsmedel och anti svampar in i trädet.

Styrning av ulliga Adelgid kan göras genom att belägga Hemlock träd i insekticid, tills sprayen rally körs ut av bladen. Sprutning måste göras både över och under löv och grenar. Det är möjligt att använda trädgårds oljor och tvålar som är icke-kemiska, trädgårds olja kan sprutas på Hemlock träd från hösten till våren och kommer att döda vuxna innan de lägger ägg.

Den Hemlock borr tenderar bara att attackera försvagade odört träd, eller de som är angripna av något annat, så det bästa sättet att förhindra dessa skadedjur från att attackera är att hålla en hälsosam träd och minimera skadedjur attacker.

Bagworms kan förebyggas genom att uppmuntra fåglar att livnära sig på larverna, påsarna kan manuellt samlas från trädet och brände, och insektsmedel kan sprutas när larverna är mindre.

Nyckelpiga skalbagge tycker om att äta dessa insekter, och lacewings kommer också att äta sköldlöss. Insekticider kan också användas, även om det kräver en hel del ansträngning, eftersom flera sprayer är nödvändiga.

Det bästa sättet att förhindra alla dessa skadedjur från att attackera din odört träd är att hålla dem friska, väl vattnas och gödslas, och minimera stress och skador på träden.