5 ö tips sink installations

VVS i en ö sjunka under ditt kök remodeling är ett mycket utmanande projekt. Island sänkor kan inte släppas ut på samma sätt som vanliga diskbänkar och de kräver en annan typ av VVS alternativ.

Installera VVS Vents

VVS-ventilerna är nödvändigt för att tillräckligt luftflöde för att hålla trycket i rören. VVS ventiler hjälpa vatten och avfall kvar i rörelse när de reser i rören. Om ett flöde har otillräckligt tryck kommer det att skapa en skräp bygga upp som kommer att täppa till avloppsrör. För fort ett flöde skapar ett återflöde i vattentrycket och kommer att orsaka avlopp gas tillbaka spår i ditt kök. Det specifikt utformade ventilations för en ö diskbänk har en upp flöde som loopar högre än en vanlig ventil. Den måste stiga högre än 6 inches från det horisontella röret för att skapa rätt trycknivå.

Sophantering

De flesta husägare föredrar en avfallskvarn som ett tillägg till sina diskbänk och köksmaskiner. Den sanitära och rens adaptern måste bytas ut mot en platt mönstrat rens bläddrar i ordning för avfallskvarn för att fungera korrekt. I samband att dräneringsröret kan bli igensatt eller igensatt kommer det att möjliggöra bättre clearance och omfördelning av röret.

Rymden

Vissa kök är inte lämpade att ta emot en ö i mitten. Det måste finnas åtminstone 3 fot utrymme mellan ön och väggskåp enheterna. Dörrar som du installerar på ön måste också ha utrymme för att öppna hela vägen och inte träffa motsatta skåp. Om du tänker på att installera en ö sjunka i köket se till att du har rätt mängd utrymme för att stå och kunna använda sink.

Typ av Sink

rostfria diskbänkar är mycket bättre för tung användning. De är lätta att rengöra och inte fläckar som gjutna vinyl sänkor kan. Installera en rostfri diskbänk i din ö ser mycket modern och tidlös. Det finns olika former av handfat som du kan välja mellan. En nedsänkt handfat är en stil med vilken bänkskivan passar runt läppen av sink, lämnar den något indragen under ytan. Montering denna typ av diskhon kräver att du fästa diskbänken innan om arbetsytan på toppen. Du måste också bestämma om du behöver en diskbänk med avrinningsyta bifogas eller om arbetsytan bredvid diskhon har dränerings indrag.

Storlek på Sink

Välj inte ett handfat som är för stor för ön, om du inte har mycket kring arbetsutrymme att utnyttja. Med en alltför stor sjunker till proportionerna på ön kommer att minska omgivningar arbetsyta och användbart utrymme. Till exempel kommer under bänk skåp förvaring minskas om diskhon tar upp för mycket utrymme, såvida det inte är din huvudsakliga syfte. Planera din ö sjunka klart för bästa nytta.