ovan mark saltvatten pooler vs jordisk salt vattenbassänger

byggnad Kostnad

Beständighet

skatter

Hem Värde

Vatten uppvärmningsprocessen

Saltvattenpooler erbjuder en hälsosammare och bättre alternativ till kraftigt klorerade färskvatten pooler. Saltvattenpooler minimera hår skador, ögonskador och torr hud jämfört med senare. Dessa pooler inte helt bli av med användning av klor för att desinficera vattnet, i stället använder de klor som genereras från salt. Detta gör det möjligt för poolägare att producera lagom klor för att desinficera vatten utan att köpa dyr klor från en butik. Dessutom, saltvattenpooler ger en mer bekväm upplevelse för simmare,. Innan beslut fattas om att installera en saltvattenspool på gården, avgöra om du vill att det ska vara ovan jord eller i marken eller under jord. För att hjälpa dig att avgöra vilken en att välja, här är några grundläggande saker som du kanske vill veta.

Ovan mark saltvatten pooler kostar tio gånger mindre än jordiska typer. Jordiska eller i mark pooler kräver ett hål grävas ut på gården innan poolen kan byggas. Gräva process ger mer kostnad för hela projektet. För mindre budgetar, är det bäst att gå för ovan jord typer. Men för människor som är villiga att spendera mer pengar på en pool, kommer den underjordiska typ fungera alldeles utmärkt.

Många människor som vill ha pooler i sina gårdar inte äger sina hem. I sådana fall kommer en tillfällig ovan mark saltvatten pool vara det bästa alternativet. För människor som äger sina egna hem, kan en underjordisk pool vara ett bra alternativ om de vill ha en permanent pool inbyggd i sina egna gårdar.

I de flesta områden, är underjordiska pooler beskattas. Detta ger mer kostnader till ägaren av poolen. Däremot har de skatter som läggs på underjordiska pooler inte omfatta ovan mark pooler. För människor som vill äga en pool men inte vill lägga mer ekonomiska åtagande till sina redan branta skatter, är en ovan mark pool bäst att välja.

Jordiska pooler är en no-no för människor som vill sälja sina hem i framtiden eftersom det kan sänka det totala värdet av deras hem. Hem med underjordiska pooler mindre måltavla för fastighetsinvesterare eller människor som vill köpa en bostad. Kom ihåg att inte alla människor vill ha en pool i sina gårdar. Om du verkligen vill ha en pool, men vill sälja din bostad i framtiden, är det bäst att investera i en ovan mark saltvatten pool snarare än en underjordisk en.

Under varma sommardagar, vatten på ovan mark saltvatten pooler värme mycket snabbare än i underjordiska sådana. Medan solen kan ge en naturlig uppvärmningsprocess under varma sommardagar, är värmen inte lätt absorberas av vattnet i underjordiska bassänger eftersom marken ger en kylande effekt,. Sammantaget ovan mark saltvatten pooler har flera fördelar jämfört med underjordiska salt vattenbassänger. Innan man beslutar att ha antingen en inbyggd i din trädgård, vikt och nackdelar för varje typ av pool och bestämma som bäst passar dig.