lägga ett fotstöd till hängmatta swing

En hängmatta swing kan förse dig med största möjliga komfort. Du kan rigga upp en hängmatta stol eller gunga genom att tillsätta ett fotstöd till den. Installera en hängmatta fotstöd kan vara lätt, så att du verkligen inte behöver bryta en svett. Det enda som du kan behöva oroa sig för är om du vill använda duk eller rep och trä;. Verktyg och material som du behöver

Steg 1 – Installera Hammock Swing eller stol på plats, innan du kan installera fotstödet, måste du först ställa in hängmattan på plats. Det gör det möjligt att korrekt mäta rätt längd av duken eller linan som skall användas. För en duk fotstöd, kan du ställa in hängmattan inför din veranda räcke eller något upphöjd plattform där du kommer att fästa stöd selar för fotstödet, Steg 2 – Mät rep eller duk,. Storleken på duk eller rep som du kommer att lägga kommer att göra eller bryta nivån av komfort i hängmattan. Typiskt, för både duken och rep, bara du behöver oroa sig för sina längder, bör deras bredd vara ca 30 inches eller så kan du göra vad bredd kommer att vara bekvämt för dig, Steg 3 – Skär eller rep till storlek Canvas. efter mätning duken eller linan, är nästa steg att skära dem därefter. För duken, tillsätt ca en halv tum ersättning på kanterna. Vik en halv tum ersättning och sedan sy kanterna med en symaskin. Sätt hål i varje hörn av duken ark och fäst hålen med metallöljetter, Steg 4 – Gör ett par hål på framkanten av Hammock Seat,. Om din hängmatta stol eller gunga inte har hål på kanterna där du kan fästa S-krokar, måste du klippa hålen själv. helt enkelt använda en hobby eller Exacto kniv för att skära två hål i hörnen på framkant hängmattan. Sy hålkanterna eller klämma hålet med en metallring eller ögla,. Steg 5 – Sätt Canvas, Om du väljer att installera en duk fotstöd, är allt du behöver göra fästa ena änden av plåten på framkanten av hängmattan sätet med ett par S-krokar. För den andra änden av duken arket, förbereda två selar på din veranda räcke eller någon annan upphöjd plattform. Kontrollera att selar har också hål där du kan fästa den bakre änden av duken med hjälp av ett par av S-krokar, Steg 6 – Montera rep och trä Fotstöd,. Om du väljer att använda linor och trä planka för fotstöd, borra ett hål på en ände på plankan, sedan in en ände av en lina i hålet. Upprepa processen på andra änden av trä planka. Gör en stor knut på de införda ändarna av rep för att säkra planka av trä på plats.

Slutligen fäster en S-krok på var och en av de motsatta ändarna av repet. S-krokar kommer sedan fästas hängmattan swing kedjan eller på hålen du gjort på hängmatta sitt kanterna.