9 fördelar för låg spänning ljus

Lågspänning lampor är energieffektiva lampor som drivs av 30-volt eller mindre. Denna innovativa belysningssystem erbjuder en hel del fördelar och används ofta inte bara i hemmen utan också i kommersiella och industriella byggnader för sin unika och lysande luminans och kostnadsbesparande fördelar. Bortsett från att vara energieffektiva, låg spänning lampor pågå även längre än konventionella glödlampor som glödlampor. När det gäller energibesparing, låg spänning lampor excel bland annat belysning alternativ av följande skäl

1. Energieffektivitet

Lågspänning lampor är mycket energieffektiva, särskilt jämfört med glödlampor. En låg spänning ljus kan avge så mycket ljus som en glödlampa använder 20 procent av den energi som används av glödlampa.

Du kan spara en hel del pengar i din elräkning genom att använda låg spänning lampor eftersom lågspänning lampor förbrukar mindre energi samtidigt som utmärkt belysning i dörren och utomhus jämfört med andra typer av belysning alternativ.

Till skillnad från halogen och glödlampor, lågspänning lampor är svala vid beröring och minimalt bidrar värme till sin omgivning. Detta är mycket användbart när de installeras inomhus där värmekänsliga växter förekommer.

Låg spänning ljus, särskilt LED-lampor, senaste 50 gånger längre än glödlampor och halogenlampor. Detta innebär besparingar på lampbyte.

5. Säker

Lågspänning lampor är säkrare att installera och använda jämfört med andra typer av belysning. Låg spänning lampor använder 12-volt via en krafttransformator ansluten till en standard 110-volts uttag. Detta innebär att du kan installera låg spänning ljus utan att stänga av huvudströmförsörjningen. Vid installation utomhus, gör låg spänning lampor inte medföra risk för elstötar när de utsätts för regn eller snö.

Låga spänningar är relativt mindre jämfört med glödlampor och andra typer av belysning. Detta innebär att du kan installera belysning till utrymmen som använder låg spänning lampor där glödlampor inte kan passa. Annat än dess storlek, låg spänning lampor är också utmärkt att ge ditt vardagsrum mjuk belysning som är tilltalande för ögonen.

7. Worry-Free Security

Du kan enkelt installera låg spänning ljus vid omkretsen av ditt hus utan att behöva oroa elräkningar. Inbrottstjuvar är lätt avskräcks från att komma in en väl upplyst hus jämfört med ett hus som knappt är upplyst.

Med den ständigt ökande efterfrågan på energisparande, användning av låg spänning ljus är ett bra sätt att göra din del för att bidra till att bevara våra snabba resurser nedbrytande energi.

9. Lätt att installera

Du kan enkelt installera låg spänning ljus utan att behöva anlita en professionell elektriker. När du köper låg spänning lampor på din lokala depå hem förbättring, du också få en snabb manuell installation för att guida dig i enkel process att fästa trådarna till en krafttransformator och fästa låg spänning lampor i trådarna. Eftersom det inte finns någon risk för elektriska stötar bli berörda av, kan du installera låg spänning lyser själv säkert.