7 tips för att begrava en koaxialkabel utanför

1 – Alla koaxialkablar inte är direkta Bury

2 – Installera Conduit

3 – Använd Vattentäta Coax Connectors och tätningsmedel

4 – Ring innan du gräver

5 – Kabel Djup

6 – Använd en Skär spade eller Skär Hoe

7 – Användning varning tejp

Det finns många faktorer som påverkar begrava koaxialkabel. Det finns tekniska överväganden samt kod och säkerhetsfrågor. Det är viktigt att utbilda dig själv för att undvika kostsamma misstag och se till att du inte upplever en förlust av signal.

1 – Alla koaxialkablar inte är direkta Bury

Vissa koaxialkabel är tänkt att bli begravd direkt i marken och andra kabeln är inte. Om man tittar på kabeln och hitta ord “direkt begrava” på kabeln då kan du gå vidare och begrava den utan ledning. Kablar som inte är avsedda att begravas kommer snabbt försämras vid exponering för jord och fukt.

2 – Installera Conduit

Om kabeln inte säga “direkt begrava” på kabeln så ska du inte begrava det utan att först mata den genom en vattentät ledning. 3/4 till 1 tum PVC-rör gör en utmärkt ledning och kan komma upp ur marken med hjälp av en vinkelkoppling. När ledningen kommer upp ur marken kommer du vill säga upp ledningen i en position vänd nedåt eller åt sidan för att förhindra snö och regn från att tränga in i röret. Du kan behöva lägga till ytterligare en armbåge för att åstadkomma detta. Du kan också använda en kanal för direkt begrava kabel som en extra försiktighetsåtgärd.

3 – Använd Vattentäta Coax Connectors och tätningsmedel

Vara säker på att alla dina kontakter betecknas vattentät. Du kan också använda koaxial kontakt tätningsmedel som en extra försiktighetsåtgärd för att säkerställa att dina anslutningar är vattentäta. Dessa tätningsmedel är gjorda speciellt för kablar och elektronik och du bör inte använda hushålls tätningsmedel. Kontrollera din lokala hårdvara eller elektronikaffär för denna produkt.

4 – Ring innan du gräver

Ring din lokala elbolaget för att komma till ditt hus och markera alla de underjordiska ledningar och kablar. De kommer flagga din egendom och använda olikfärgade landskap färg för att markera de olika kabeltyper. Färgen försvinner efter några regn och de kommer också att lämna en grov skiss. Det bästa är att det är gratis! Du kommer troligen att ha en 2-3 dag vänta så planera framåt.

5 – Kabel Djup

Du bör begrava kabeln runt 18 inches djupt. Du bör också ringa din stad byggnad kod kontor och se om det finns en kommunal kod som anger djupet för nedgrävda kabeln. Vissa kommuner kräver en 24 tums djup.

6 – Använd en Skär spade eller Skär Hoe

En hand grävning verktyg bör vara tillräckligt för behoven hos en husägare. Dikning maskiner är farliga och bör endast användas om du har erfarenhet och om du har massor av svängrum att manövrera. Innan du börjar din trench bör du först gräva upp din sod längs diket linje och lägga det åt sidan för ersättning efter fyllning din dike. Täck spadtaget med några fuktig tidningen eller trasa för att hålla det friska och fuktig.

7 – Användning varning tejp

Efter återfyllning kabelrännan till ca 6 inches, köra en kabellängd varning band genom hela längden av diket. Det skrivs med orden “Varning Buried kabeltevenätet Nedan”. Avsluta fylla din dike på toppen av tejpen till marknivån.