7 sätt att förhindra en pälsänger invasion

1. Täta sprickor och springor

2. Dammsug angripna plats

3. Rengör Pet bed & Omgivning

4. Rengör dina kläder och tyger regelbundet

5. Använd naftalen bollar

6. Håll Bird Nests bort från dörrar och fönster

7. Använd insektsspray

Mattan skalbaggar är de mest fruktade skadeinsekter bland hushållen. Mattan skalbaggar är också känd som tyg skalbaggar, eftersom de oftast angripa garderober och foder på kläder. Namnet kan vara missvisande, eftersom mattan skalbaggar inte begränsar sig till mattor. I själva verket kan mattan skalbaggar äter och skada något som är gjord av organiskt material eller naturfiber. Dessa skadedjur ange ditt hem genom fönster, dörrar och öppna sprickor, och ibland till och med ta en åktur på kläderna.

Mattan skalbaggar är grupperade och namnges efter deras matvanor, som är varierade mattan skalbaggar, svart matta skalbaggar, möbler mattan skalbaggar och gemensamma mattan skalbaggar. Dessa nattliga insekter föredrar att gömma sig på platser som förvaringskärl, sprickor i möbler och bakom kökshyllorna. Om du har husdjur i ditt hem, sedan med all sannolikhet, ditt husdjur kommer att vara deras första offer.

För att identifiera pälsänger angrepp, kontrollera följande

Här är 7 sätt att förhindra en pälsänger invasion

Det bästa sättet att förhindra en pälsänger attack är att täta alla sprickor och springor i ditt hem. Möbler, köks hyllor och skåp, badrumsskåp och vindar är deras favorit gömställen.

När deras gömställe eller plantskola identifieras, markera den och vakuum rengöra den regelbundet för två till tre dagar. Dammsug möbler, sprickor i dörrar och fönster och kökshyllor.

Lurviga husdjur är det första valet av mattan skalbaggar. De livnär sig på döda hudceller på ditt husdjur och använda sin kropp som sitt gömställe. Om du ser någon mattan skalbaggar på ditt husdjur sängkläder, ren och tvätta den i varmt vatten för att döda larver eller ägg. Glöm inte att ge ditt husdjur ett schampo bad.

Du måste regelbundet ren och tvätta kläder, tyger, mattor och mattor i varmt vatten eller torka rent dem. Detta gäller särskilt för dukar och tyger som inte användes under en längre tid.

Naftalen bollar är utmärkta pälsänger repellenter. Placera dem i varje hörn av din garderob, vind och andra platser.

Fåglar kan enkelt överföra mattan skalbaggar från en plats till en annan. Om någon fågel har gjort ett bo mycket nära en dörr eller ett fönster, flytta den någon annanstans.

Den sista utväg bör vara användningen av insekter spray. Spray dina möbler, mattor och garderober med rätt repellenter att förhindra mattan skalbaggar från att attackera dem.