6 ceder smycka fläck tips

1. Seal Cedar Strax efter installation

2. Rengör Weathered Cedar Före färgning

3. Fläck Alla sidor av Cedar Decking

4. Använd en borste är för färgning

5. Välj en kvalitets Stain

6. Välj rätt dag

ämnen

Cedar trall ger en vacker yta för ett däck. Men precis som med andra trä trall, det finns försiktighetsåtgärder du måste ta med cederträ för att hålla det ser ljusa och attraktiva.

Så fort du ser fukt absorberas i däcket, bör du börja färgning. Detta kommer att förlänga livslängden på däcket och gör det mycket enklare att upprätthålla över tid.

Om ny timmer inte absorbera vatten efter flera månader, kan det vara ett resultat av ett fenomen som kallas “mill inglasning” där planeringsprocessen vid bruket får den att ha en glatt yta. I detta fall, kan du behöva sand brädorna för att hjälpa dem att absorbera fläcken.

Om din ceder trall har utsatts för väder och vind under en längre tid och har klarat en hel del, så ska du tvätta det innan färgning. Använd en makt bricka eller slang att rengöra ytan på däcket. Detta kommer att förnya den gallergolv färg samt låta fläcken att absorberas mer effektivt.

Vissa människor gör misstaget att lämna ändar oförseglade eller botten av brädor obehandlade. Detta gör helt enkelt fukt att suga in genom ändarna eller botten av skivorna, vilket fläcken flaga och skal snabbt.

Om du tänker dig en styrelse som en del av ett träd, kommer du snabbt att förstå att ändarna är exakt där absorption av vatten ägde rum när trädet var på plats. Därför är det viktigt att täta i slutet säd.

Om du någonsin behöver skära i slutet av en styrelse för att justera den eller förändra layouten på däck, se till att täta änden med fläcken igen.

Även om användning av en spruta är ett snabbt sätt att färga ceder trall, är det inte det mest effektiva sättet. Sprutas på fläcken inte tränga igenom ytan av däcket helt. Rullarna är också snabb, men inte helt effektiva.

Om du använder någon av dessa målningsmetoder, bör du också köra en pensel över sargen när du är klar besprutning. För detta skikt, tunna fläcken ungefär 10 procent så att den tränger in i porerna i träet lätt.

De bästa fläckar för ceder trall kommer att pågå mellan sex och åtta år med rätt vård och tätning. Betala ett högre pris för en fläck inte nödvändigtvis betyda att du får en bättre kvalitet. Läs omdömen och objektiva rekommendationer. Tänk på att du kan ha läst en översyn från någon som betalades av bolaget, så kontrollera källorna.

Många yrkesverksamma är glada att ge dig sina rekommendationer. Kontrollera vid flera professionella färgbutiker och på nätet för att välja den bästa fläcken eller sealer för dina däck.

Det bästa vädret för att tillämpa fläcken är en varm, torr och mulen dag utan ljus, direkt solsken. Det här vädret ger ceder gallergolv den bästa chansen att penetrera och torka ordentligt.