5 otro husbil renovering idéer

1. Åter do träpanel

2. Confront Tak Issues

3. Uppdatera Fixtures

4. Ta Walls

5. Tillsätt en skärmad-in veranda

Uppdatera din husbil är ett underbart sätt att både öka dess värde och ge den en personlig prägel. I artikeln beskrivs fem av de mest populära mobila hem renovering idéer.

För idéer om hur man omforma på en budget, kolla in den här artikeln.

Träpanel är en konstruktion brott. Även om detta var mycket populära decennier sedan, det är idag bara ett tecken på en daterad interiör. Lyckligtvis finns det flera billiga korrigeringar som kan uppdatera din panel utan att ta bort det.

Beroende på färg, kan träpanel målas, vilket skapar ett land söker efter din husbil. Eller, om du gillar utseendet på träpanel, kan du behandla det för att få ut sin korniga kvalitet. Fetta direkt till panelerna för att dra ut träets naturliga färg och ge den en ljusare, mer sofistikerat utseende. Du kan också slipa ytan för att lätta trä, avsevärt förbättra den övergripande utseendet.

Om du känner för ett större projekt, kan du ta bort paneler helt och ersätta det med enkel gips. Vad du än väljer att förbättra utseendet på träpanel kan verkligen förändra insidan av din husbil.

Taket i en husbil kan vara problematiskt för ett antal skäl. De flesta husbil tak är platt, så att vatten kan samlas i platser. Det kommer så småningom att droppa på taket, vilket gör fula vattenskador och röta.

Behandlar frågor takavvattning och reparera taket är mer en fråga om nödvändighet än inredningen, även om det estetiska förbättringen kommer att vara dramatisk också. Ta bort fläckarna ljusnar området och öka hygien- och säkerhetsstandarder för dem som använder den mobila hem. Det är dock en uppgift som bör åtgärdas av en professionell, som specialistbehandlingar kan krävas.

Om taket kan stödja den extra vikten, kan din inredning få en fräsch, nytt utseende, liksom mer luftcirkulation och kylning, med en takfläkt.

Byte av fixturer såsom dörrhandtag, handtag och kranar kan ta med din husbil i detta årtionde. Innan detta sker se till att fixturer du väljer är lämplig för husbilar. Vissa matcher går isär mellan husbilar och konventionella hus.

En fördel med husbilar är att det finns sällan några bärande väggar eller balkar, vilket innebär att ta bort väggar för att få extra utrymme är en relativt enkel uppgift. Ombyggnad interiör genom att ta bort väggar kan förvandla trånga, klaustrofobiska utrymmen i en ny design.

Om utrymmet tillåter, är en skärmad-in veranda en utmärkt renovering idé. Dessa verandor erbjuder nya livsrum till hemmet och ger en plats att vara värd för utomhus fester och evenemang. Med ett tillägg som detta kan gå en lång väg att göra din husbil känna sig mindre som en.

Att ta itu med en eller flera av dessa renoveringsprojekt kan förvandla även de mest sjaskig av husbilar i en ny, återupplivas och välkomnande plats.